Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Lefeküdjünk vagy ne?
Adott egy férfi. Pár éve már tetszik. Érzelmek nincsenek, csak nagyon bejön. Egyik legkedvesebb ismerősömmel már volt "dolga". Ő azt mondja, nem zavarná, de tartok tőle, hogy valahol mélyen ő többet érez iránta, mint alkalmi kaland. Viszont én meg már nem bírok parancsolni magamnak, ahogy a féfi sem. De bántani sem akarom a barátnőm.
És akkor most mindenki megutálhat: azért megcsalás, mert a pasinak felesége és gyereke is van.
Tehát adott egy férfi, aki nős.
Aztán van egy nagyon kedves ismerősöd, mondjuk X.
Te vagy Y.
És a kérdés az, hogy lefeküdj e a férfival?
Hát nézd, ha neked van gyomrod egy olyan pacákhoz, akinek alapból van felesége, (és családja) meg megdugta már a barátnődet is.. (meg még ki tudja kibe lógatta bele) hát azt mondom, h tedd.
Annak a házasságnak már úgyis kicsöngettek, ahol a férfi ennyi nővel dugványozott félre. Te már nem osztassz, nem szorzol ezen.
ez hihetetlen, komolyan mondom. mi ez az új hepp, hogy rá vannak kattanva a nők a családos férfiakra?!
mit tudnak azok?!
vagy csak vonzó hogy te jó ég, titokba kell tartani stb?
ha megteszed tönkretehetsz vele egy családot.
ezt azért gondold már át! nem a saját vágyaink az elsők, de ezt annak a férfinak is tudnia kéne, pláne hogy családos.
sosem fogom megérteni ezt. nyilván, én nem vagyok egy adonisz hogy sorban álljanak értem a nők, de ha megesne, hogy 37 éves koromban rám akarna mászni egy 22 éves titkárnő, úgy hogy esetleg már családom is van, leszerelném, mert nekem többet ér a becsület!
csak egy példát írtam. Attól hogy nálad esetleg tök más a kor, meg a szitu, az érdemi lényeg ugyanaz.
ne magyarázd be magadnak, és ne nyugtasd magad azzal h ugyse szereti a családját, ugy se derül ki, meg bla bla.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!