Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Lefeküdjünk vagy ne?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi. Pár éve már tetszik. Érzelmek nincsenek, csak nagyon bejön. Egyik legkedvesebb ismerősömmel már volt "dolga". Ő azt mondja, nem zavarná, de tartok tőle, hogy valahol mélyen ő többet érez iránta, mint alkalmi kaland. Viszont én meg már nem bírok parancsolni magamnak, ahogy a féfi sem. De bántani sem akarom a barátnőm.

És akkor most mindenki megutálhat: azért megcsalás, mert a pasinak felesége és gyereke is van.

2016. dec. 20. 06:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Tehát adott egy férfi, aki nős.

Aztán van egy nagyon kedves ismerősöd, mondjuk X.

Te vagy Y.

És a kérdés az, hogy lefeküdj e a férfival?

Hát nézd, ha neked van gyomrod egy olyan pacákhoz, akinek alapból van felesége, (és családja) meg megdugta már a barátnődet is.. (meg még ki tudja kibe lógatta bele) hát azt mondom, h tedd.

Annak a házasságnak már úgyis kicsöngettek, ahol a férfi ennyi nővel dugványozott félre. Te már nem osztassz, nem szorzol ezen.

2016. dec. 20. 07:14
 2/22 anonim ***** válasza:
79%

ez hihetetlen, komolyan mondom. mi ez az új hepp, hogy rá vannak kattanva a nők a családos férfiakra?!

mit tudnak azok?!

vagy csak vonzó hogy te jó ég, titokba kell tartani stb?

ha megteszed tönkretehetsz vele egy családot.

ezt azért gondold már át! nem a saját vágyaink az elsők, de ezt annak a férfinak is tudnia kéne, pláne hogy családos.

sosem fogom megérteni ezt. nyilván, én nem vagyok egy adonisz hogy sorban álljanak értem a nők, de ha megesne, hogy 37 éves koromban rám akarna mászni egy 22 éves titkárnő, úgy hogy esetleg már családom is van, leszerelném, mert nekem többet ér a becsület!

csak egy példát írtam. Attól hogy nálad esetleg tök más a kor, meg a szitu, az érdemi lényeg ugyanaz.

ne magyarázd be magadnak, és ne nyugtasd magad azzal h ugyse szereti a családját, ugy se derül ki, meg bla bla.

25/F

2016. dec. 20. 07:16
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
Ezek szerint, kívánod a pasit. Akkor, tedd meg. Ner kell adolgot reklámozni. Ennyi. Naponta történnek ilyen dolgok. A mai világ arra tanít, amit szeretnél, azt szerezd meg. Nem teszed meg, bánni fogod.
2016. dec. 20. 07:45
 4/22 anonim ***** válasza:
80%
Uristen mi folyik ebben a vilagban!!hat persze a nők!!ki mas!!!mond nem hanyod el magad a ferfitol??most komolyan?csaladja van,massal is lefekudt mar!te csak egy ujabb pont leszel a listajan!!megeri???megkap teged jovoheten egy masik fiatala lotyival lesz!!!de te tudod!!csak gondolj meg valamire!!az az elet vissza adja!majd ha gyereked lesz es ferjed jusson eszedbe h fiatal pipikkel csal a parod!!kivancsi vagyok hogy esne!!jah es nehogy te koppanj a vegen!en a helyedbe szegyelnem magam.no lettemre hanyok az ilyen csalados ferfiaktol akik ossze vissza csaljak az asszonyt!!de gratulalok!!latom te is az olyan ferfiakat vonzod akik a legszemetebbek!gondold mar vegig..megeri?a helyedben jol kiosztanam sot valahogy infokat juttatnek a felesegnek mi folyik a hata mogott!gondolom nem erdemelne meg!de ha te igy alszol jobban akkor tedd!
2016. dec. 20. 07:51
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Még szép hogy nem tenném, ez nem is kérdés, hát szar a világ.
2016. dec. 20. 07:55
 6/22 A kérdező kommentje:
Ez az egész csak magára a szexualistásra irányul. Nem érdekel, hogy csak egy leszek a sok közül, vagy nem. És a házassága az az ő dolga, ahhoz sincs semmi közöm. De álszentek ne legyünk már, itt soha senki nem enged a kísértésnke?
2016. dec. 20. 08:13
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Szo szerint szetcsesznel egy hazassagot, mert neked viszket a nemiszerved?
2016. dec. 20. 08:15
 8/22 A kérdező kommentje:
Ahogy előttem is megfogalmazták, ez a házasság már szét van cseszve, nem rajtam múlik.
2016. dec. 20. 08:18
 9/22 anonim ***** válasza:
88%
igen vannak olyanok akik nem kedves kerdezo!!No vagyok es amit leszogeznek soha de soha nem kezdenek ki hazas emberrel!undorodnak magamtol mar bocsi!jah de ez en vagyok!de ahogy egy elozo hozzaszolo irta megjon meg a bojtje:) majd 20 ev mulva ha koderul h a parod szep kis pipikre cserel hebe-hoba vegulis csak engedett a kisertesnek!
2016. dec. 20. 08:20
 10/22 anonim ***** válasza:
figyu!!!mi akarmit irunk te ugysem tagitasz!!!mia fenenek irtad ki a kerdest??igyis ugyis meghuzatod vele magad!!majd ha tul vagy rajta legyszives ird le milyen erzes most a lelkiismereted!!varjuk...
2016. dec. 20. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!