Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi és nő közti barátság?
Haveri viszonyban létezik, de ilyen legjobb barátság szintjén nem hiszem. Barátomnak is sok ideig egy lány volt a legjobb barátja, de aztán jöttem én, és először próbáltam barátkozni a lánnyal, de ő teljesen passzív volt, meg közben azért kiderült pár dolog... nem megcsalásos szinten, de nagyon túllépte azt a határt, amit én gondoltam, hogy az még oké (pl. egy ágyban aludtak, mivel lakótársak voltak, és azért miután már egy éve együtt voltunk, akkor már nagyon úgy éreztem, hogy ez így azért nincs rendben). Aztán barátom elismerte, hogy azért nem teljesen az én hibám, amiért tönkrement a barátságuk, mert a lány abszolút nem közeledett felém, meg igazából a barátomnak se írt soha, ha rossz kedve volt, akkor volt hogy hozzá se szólt egész nap. Most meg már olyan a kapcsolatuk, hogy a lány még a barátom szülinapjára se írt. Viszont van egy másik lány, akit meg mindketten kedvelünk, és simán összefuthatnánk vele akármikor, biztos hogy jól elbeszélgetnénk vele.
Szóval jóban lehet lenni a másik nemmel, az még nem zavar be egy párkapcsolatba se, de amikor a legjobb barátod az illető, aztán lesz egy kapcsolatod, akkor mindenkinek azt ajánlom, hogy gondolja át, hogy hol húzódik a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!