Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Helyre lehet hozni meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyre lehet hozni meg egy kapcsolatot amiben mar volt felrelepes?

Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 03:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én, nagyon másként látom, értékelem az életet.

Párkapcsolatban, ha belép egy harmadik és ez szerelem végett alakul ki, akkor szerintem, menthetetlen. Az érzelmek, borítanak mindent.

Viszont, ha csak szexualitás van, azt simán túl lehet lépni. Szexualitás, a kapcsolat előtt is volt mind két félnek mással is. Vagy is annyit jelent, X szexuális kapcsolata már volt, most, X+1 lett. Eddig természetes volt az X, akkor az a +1, nem egy eget rengető dolog.

2016. dec. 15. 08:02
 12/19 anonim ***** válasza:

Ez tőled függ.. szerinted? Te mit gondolsz.

Van aki egyből szakítana, van aki szerint belefér, ahogy látod.

Másnál már ott kezdődik a megcsalás, ha érzelmekben elkezd kötődni valaki máshoz, de ez titokban marad vagy plátói.

Én annak a híve vagyok, hogy ha valaki képes félremenni, akkor abban van olyan motiváció, hogy a jelenlegi kapcsból hiányzik neki valami.

Én gyerek mellett sem tudnám megbocsájtani.

Mert mindig egyszerűbb őszintének lenni és a másik szemébe gerincesen megmondani, hogy ennyi volt, mint alattomos módon hátbadöfni a másikat, aki velünk tervez.

Szóval nem, én nem tudnám megbocsájtani és nem is akarnám alapból helyrehozni, megbeszélni.

2016. dec. 15. 08:19
 13/19 anonim ***** válasza:

Na, ezt vártam, írld le a véleményed.és lepontoznak...köszi!!!

Itt csak egyfajta vélemény lehet?nem tudtam...

2016. dec. 15. 08:34
 14/19 anonim ***** válasza:

10 es,igen összedőlt az én világom is, de alapjaiból újra felépítettük a házasságunkat,és még jobb is lett,mert másképp élünk.

A fejéhez vagdostam,hisztiztem?igen, de tűrte hősiesen,és lassan elmaradt...Nem keresett mást,és hosszú évek teltek el,több mint 6.

Lehet hogy ritkaság, de van ilyen, ezt is el kéne fogadni.

2016. dec. 15. 08:38
 15/19 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok házas, de csak magamból indulok ki. Szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy a megcsalás min alapul, az emberek 95%-a mégis egybeköti az egészet.

Elmondom a legrosszabb verziót, amivel szerintem ki is lehet kukázni a kapcsolatot. Amikor az indíték a köcsög önérzeteskedésen, bosszún, lenézésen, versengésen alapul. Ez általában a "nem figyeltél rám", "nem becsültél meg eléggé" szöveg. Ilyen bárkinél előfordulhat, és bármikor megismétlődhet, mindenki lehet valamikor olyan, hogy a másikat rosszabbnak látja, mint amilyen. A normális ember ilyenkor bánkódik és próbálkozik, az ostoba pedig rögtön keresi a vígaszt másnál. Ez a típus egyszerűen hülye az érzelmekhez, leginkább magát imádja, tiszteletből is totál bukott ügy. Itt nem lesz őszinte megbánás sem, mert jogosnak érzi a saját cselekedetét.

Van olyan, amikor valakinek a kaland hiányzik, ilyenkor az ok a kapuzárási pánik, kell neki az izgalom, a pörgés. Erről nem a másik partner tehet, egyszerűen ezt az igényt nem tudja megadni egymagában, megbeszélni meg nem tudták. Hozzáállástól függ, hogy lehet-e kezelni.

Van, amikor az egyik egy mélyrepülést él meg, totál szétesik, elmegy a józan esze, nem úgy viselkedik, ahogy ismerné magát. Szintén hozzáállás kérdése. Szeretet, megértés, sok-sok beszélgetés, őszinteség segíthet rajta. Szerintem ez sokévnyi házasság alatt fordulhat inkább elő, ahol a megcsaló besokall, fél vagy szorong, pszichés bajai lesznek.

Én nagyjából ezeket tudom bekategorizálni, ezekből az elsőt a lehető leghamarabb ki kell szúrni és lehetőleg elkerülni, amíg nem késő.

2016. dec. 15. 14:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Engem megcsalt.Én megbocsátottam.Szintén volt,van gyerek.Nem tudtam volna szakítani,mert mindig ott lebegett volna előttem mi van ha tényleg megváltozik,én meg esélyt sem adtam.Nem változott meg.4 évre rá megcsalt megint,most váltunk el.Azóta én már úgy vagyok vele,ha valaki megcsal akkor viszontlátás.Nem érdekel,megváltozik-e vagy sem.volt esélye,eljátszotta,számoljon a következménnyel.
2016. dec. 15. 15:11
 17/19 A kérdező kommentje:
utolso azt nem irtad hogy megbocsathato e?
2016. dec. 15. 15:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Megbocsátani az ilyet nem lehet,még akkor sem ha nem szakít az ember.Beletörődve együtt maradhatsz a másikkal vagy szakíthatsz,de tiszta szívből megbocsátani az ilyet,szerintem csak nagyon empatikus,nemes lelkek tudják...vagy talán még ők sem.
2016. dec. 15. 16:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Megbocsàtható a megcsalàs de soha nem lessz a régi a kapcsolat àtalakul és ha megbocsàjt az egyik fél akkor annak lesz a keményebb aki megcsalta a màsikat !Szendvedni fog és teperni kell nem keveset ez a hàtulütője és ott lessz az hogy félhet hogy a màsik fél is megycsalhat mert te már egyszer félre léptél szóval féltékenység veszekedés stb plusz a gyerek issza meg a levét !
2016. dec. 16. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!