Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A "hirtelen elkapott a hév"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "hirtelen elkapott a hév" megcsalás jobban megbocsájtható mint egy előre megszervezett szex?

Figyelt kérdés
2016. nov. 30. 11:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Nálam nem. Teljesen mindegy, hogy került oda a pénisze.
2016. nov. 30. 13:44
 12/20 RoseTyler ***** válasza:
66%
Nálam egyértelműen igen.
2016. nov. 30. 13:46
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Hülye vagyok, de mondjátok már meg nekem,hogy milyen helyzet az, amikor hirtelen elkap a hév?Nem azt nem értem,hogy ez magában mit jelent, de biztos nem úgy működik,hogy meglátok valakit akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz és azonnal egymásnak esünk! Azért itt is csak van valami előre kitervelt, csak a kitervelésre szánt idő kevesebb,nem? Tehát valahol ez is előre megtervezett...
2016. nov. 30. 13:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Pedig van olyan hidd el.
2016. nov. 30. 13:53
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
13-as vagyok...és nő. Szeretnék egy ilyet átélni, persze úgy,hogy sose bánjam meg...ja, és persze sose derüljön ki!
2016. nov. 30. 14:11
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
13-as, pedig van ilyen. Én pont így csaltam meg a férjem, hogy elkapott a hév, igaz nem férfival, hanem nővel, de nem hinném, hogy számít a másik fél neme. Semmilyen előzménye nem volt, azt se tudtam hogy vonzódik a nőkhöz, igaz magamról sem, de miután megcsókolt minden jött magától. Nem tudtam és nem is akartam ellenkezni, mert szuper élmény volt. :)
2016. nov. 30. 15:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Megbocsátható megcsalás? Olyan számomra nincs.
2016. nov. 30. 15:45
 18/20 anonim ***** válasza:
64%
Nőként nekem egyértelműen könnyebben megbocsátható. Jobbat mondok! Ha tegyük fel két esetről beszélünk, könnyebben megbocsátanám, ha a két szex nem egy nővel történt. Egyértelmű az oka. Persze egyiknek sem örülnék! De ha a két együttlét nem egy nővel történik, akkor azt mondom, hogy tényleg "csak" annyi volt, hogy megtetszett neki és egy gyors menet. Viszont, ha egy nővel történt volna a kettő, az teljesen más mivel akkor valami olyat látott meg, élt meg azzal a nővel, amiért másodszor is hajlandó volt vele lefeküdni, netalántán még érzelmek is voltak a dologban. Na ezért nem. Mert ha előre "tervezgeti" az nálam az előbb említett utóbbi eset. Vagyis nemcsak megtetszett neki "hirtelen", hanem vágyott rá, fantáziált róla. Nagyon nem mindegy a kettő. Ha "hirtelen" történik meg a dolog egy férfi esetében ez sokszor nem több egy egyszeri dolognál, míg ha megszervezi, akkor igenis lát valamit a nőben, ami félő hogy nem csak a szex.
2016. nov. 30. 16:56
 19/20 anonim ***** válasza:
37%

Ne felejtsd el, hogy akár tervezett, akár hirtelen felindulásból történik, mindenképpen ott van a tett mögött a kiváltóok: miért teszi meg azt, amit? Ha megcsal, akkor miért csal meg? A hév csak akkor kaphatja el, ha nincs, ami visszatartsa.

És a probléma itt kezdődik.

2016. nov. 30. 17:05
 20/20 anonim ***** válasza:
talán..
2018. jún. 13. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!