Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsalt, mit tehetek?
Figyelt kérdés
A párom egy vita után úgy gondolta az a legjobb megoldás ha megcsal egy ismerősével. Jól berúgtak és 2x is lefeküdtek egymással. Én nagyon szeretem, de nem tudok neki megbocsájtani. Akárhová nézek, csak azt látom ahogy megteszi, beleégett a fejembe. Akármit csinálok csak ez jut az eszembe..Az ágyban is problémák vannak emiatt. sokszor fel em izgulok rá, mikor szexre kerül a sor. Ezen kívül folyamatos depresszió gyötör. Hogyan lehetne ezen segíteni? Elfelejteni nem lehet...2016. nov. 25. 13:33
1/15 A kérdező kommentje:
23F
2016. nov. 25. 13:39
2/15 anonim válasza:
Ha kétszer is dugtak az már nem hirtelen felindulás volt. Dobnám a csajt.
3/15 anonim válasza:
Miért vagy még vele? Én ilyen szintű árulás után rá sem bírnék nézni, bár tudom, mások vagyunk...
5/15 anonim válasza:
Itt csak egy dolgot tehetsz: szakítasz vele! Mindig eszedbe fog jutni a dolog ezután, és ennek így semmi értelme sincs. Amúgy meg az ilyet megbocsátani sem lehet...
6/15 A kérdező kommentje:
"próbáltam helyrehozni" (bár nem értem még most sem miért nekem kellene)... Az újrakezdés is szóba került, és ő akar nekem feltételeket szabni, amellett hogy nevetve dicsekszik újra és újra a félrelépésével. Még így sem tudnám elképzelni hogy elengedjem, de egyre jobban efelé hajlok. Megoldás lehet ha visszakapja amit ő adott nekem? Lenne kivel
2016. nov. 25. 14:07
7/15 anonim válasza:
Ha te ezek után vele maradsz akkor jó nagy ökör vagy.
8/15 anonim válasza:
Ha visszacsalod akkor meg te is lesüllyedsz a szintjére. Nőjetek fel!
9/15 anonim válasza:
Aha...
Egy kislány. Szakíts vele.
Ilyenen kb lehetetlen segíteni.
10/15 anonim válasza:
ez nagyon papucs hozzáállás amiket írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!