Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 pici gyerekünk van, férjem egy alkalommal megdugta a munkatársat akinek szintén családja van. Megbocsátanád?
21# Inkább lennél lábtörlő, csicska és palimadár egyben. Csak gratulálni tudok.
Speciel én inkább nevelnék egyedül két gyereket mint sem ilyen emberrel együtt éljek.
Anyum egyedülálló anyaként nevelt fel engem. Sokat nélkülöztünk anyagilag, legtöbbeknél alapból kizártak ismerkedés szempontjából az anyák, nem talált senkit (ahogy rengeteg ismerősöm egyedülálló anyukája sem), nagyon magányos volt. Igen, szerintem ennél még mindig jobb megcsaltnak lenni, én inkább azt választanám.
23#
Én pedig olyan "családban" nőttem fel ahol apám folyamatosan csalta anyumat.
A mindennapos veszekedések, kiabálások elmaradhatatlanok voltak.
Tudod milyen ember lettem? Lelki nyomorék! Nem tudok normális párkapcsolatot kialakítani egy férfival sem mert attól rettegek,hogy megcsal, megaláz.
Stresszes, "idegbeteg" lettem.
Mi is nélkülöztünk nagyon sok mindent. Épp,hogy napról napra tudtunk élni.
Nem lehet a kérdező annyira buta,hogy lábtörlő lesz egy kapcsolatban és mindent eltűr egy szemétnek! Ő meg kefél fűvel-fával.
Nem! Ha szar a házasság lépni kell! Elsősorban magad miatt, màsodsorban a gyerekek miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!