Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 2 pici gyerekünk van, férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 pici gyerekünk van, férjem egy alkalommal megdugta a munkatársat akinek szintén családja van. Megbocsátanád?

Figyelt kérdés
Volt pár üzenet amit megtaláltam. Készültek a szexre nem hirtelen felindulásból jött. A nő semmit nem jelent neki engem szeret.Mit tegyek?
2016. nov. 27. 12:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Megbocsájtanám, mert nem nevelnék egyedül 2 pici gyereket.
2016. nov. 28. 16:32
 22/25 anonim ***** válasza:

21# Inkább lennél lábtörlő, csicska és palimadár egyben. Csak gratulálni tudok.

Speciel én inkább nevelnék egyedül két gyereket mint sem ilyen emberrel együtt éljek.

2016. nov. 28. 16:49
 23/25 anonim ***** válasza:
13%

Anyum egyedülálló anyaként nevelt fel engem. Sokat nélkülöztünk anyagilag, legtöbbeknél alapból kizártak ismerkedés szempontjából az anyák, nem talált senkit (ahogy rengeteg ismerősöm egyedülálló anyukája sem), nagyon magányos volt. Igen, szerintem ennél még mindig jobb megcsaltnak lenni, én inkább azt választanám.

2016. nov. 28. 17:03
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

23#

Én pedig olyan "családban" nőttem fel ahol apám folyamatosan csalta anyumat.

A mindennapos veszekedések, kiabálások elmaradhatatlanok voltak.

Tudod milyen ember lettem? Lelki nyomorék! Nem tudok normális párkapcsolatot kialakítani egy férfival sem mert attól rettegek,hogy megcsal, megaláz.

Stresszes, "idegbeteg" lettem.

Mi is nélkülöztünk nagyon sok mindent. Épp,hogy napról napra tudtunk élni.

Nem lehet a kérdező annyira buta,hogy lábtörlő lesz egy kapcsolatban és mindent eltűr egy szemétnek! Ő meg kefél fűvel-fával.

Nem! Ha szar a házasság lépni kell! Elsősorban magad miatt, màsodsorban a gyerekek miatt!

2016. nov. 28. 17:27
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Az utolso valaszolonak igaza van!en is igy nöttem fel az allando veszekedesben,amikor vmelyik szülö rajtad tölti ki a dühet!ogaz 18 eves voltam mar dolgoztam,de a hugomat nem akartam otthagyni!anyammal dolgoztam.sokszor kellett apamnak azt hazudni h tulorazik holott nem is!vagy amikor a szeretöje hozott haza aztan apu hivott engem nem engedte felvenni,azt mondta a munkatarsam hozott haza!sokat kellett nekem ebböl latni!es apamat sajnaltam de anyamtol meg rettegtem mert egyik nap jo ledve volt masik nap csapkodott (pl mikor összeveszett a dzeretövel),idövel apam megtudta... en is egy roncs vagyok,nincs önbitalmam,6 eve parkapcsolatban vagyok es rettegek h megcsal a parom,h igy atver mint anyam apamat evekig,mikor kicsik voltunk akkor is allando veszekedes kiabalas,rettegtünk otthon... egy gyereknek ez nem elet!es joga van tudnia kesöbb milyen volt az apja,hogy megtanulja i a helyes mi nem!ha a gyermekeid felnönek tudni fogjak mi a helyzet veletek,es azt latjak majd h ez a jo,ha nekik is kapcsolatuk lesz azthiszik nem bün ha van szeretö!megkell tanitani nekik h mindig a jo utat valasszak,ha vmi nem jo lepni kell...ne alazd tovabb magad!
2016. nov. 28. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!