Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanád vagy sem? Őszinte válaszokat, ha kérhetem.18L
A kapcsolatunk minden téren rendben van, de kiderül, hogy az egyik ismerőse iránt vonzalmat táplál, de nem csalt meg vele.
Ilyeneket írt és mondott a csajnak: 'Nagyon szép vagy', 'kívánatos vagy', 'vonzó vagy', 'megkívántalak ma, mikor láttalak', 'dögös vagy', 'rád másznák, letepernélek', 'ha nem lenne csajom...'
Utána jártam, szóval 100%, hogy nem csalt meg, csak szeretne vele lefeküdni, de szerintem minden pasi ilyen, nem?
A kérdés: Nézzem el neki, mivel nem történt megcsalás?
Nem, nem minden férfi ilyen - én sem, és több tucat olyan ismerősöm van, akik ellenpéldák.
Ezt nem elnézni kellene, hanem beszélni róla. Ha jobban kívánja a másikat, akkor hadd menjen, csak legyen veled őszinte.
Nem, semmiképp. Ez nem bocsánat kérdése, egy a barátnőjébe fülig szerelmes férfi nem ír ilyet más nőknek.
A kapcsolatotok semmilyen téren nincs rendben.
Remélem, nem gondolod komolyan, hogy minden pasi ilyen, mert akkor veled is gondok vannak.
Úgy értettem, hogy minden ember fantáziálgat. Hűséget esküdött, nem vakságot.
Még nem beszéltünk erről, nem tudja, hogy tudom.
Igen, nem vakságot fogadott, és még nem csalt meg. De ez szerintem már flört kategória.
Ti tudjátok mi fér bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!