Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanád vagy sem? Őszinte válaszokat, ha kérhetem.18L
A kapcsolatunk minden téren rendben van, de kiderül, hogy az egyik ismerőse iránt vonzalmat táplál, de nem csalt meg vele.
Ilyeneket írt és mondott a csajnak: 'Nagyon szép vagy', 'kívánatos vagy', 'vonzó vagy', 'megkívántalak ma, mikor láttalak', 'dögös vagy', 'rád másznák, letepernélek', 'ha nem lenne csajom...'
Utána jártam, szóval 100%, hogy nem csalt meg, csak szeretne vele lefeküdni, de szerintem minden pasi ilyen, nem?
A kérdés: Nézzem el neki, mivel nem történt megcsalás?
Az egyik haverjának mesélte el, aki nem bírta magában tartani, mivel gyerekkorunk óta jóbarátok vagyunk, sőt, együtt nőttünk fel. Persze a barátomnak is az egyik legjobb haverja, azért merte neki ezeket elmondani.
Benne lenne a csaj is, én úgy tudom, de vagyok én, ami mindkettőjüket korlátozza. Állítólag az elején nem is foglalkozott vele a csaj, de aztán mivel barátom nyomult, felkeltette az érdeklődését...
tizenévesen nekem pontosan 3 pasi mondta, hogy engem akar elvenni, engem képzel el a gyermekei annyjának. a 3ból 2 velem szakított, nem én velük.
ha ő is nagyjából korodbeli, akkor ezek valószínűleg csak szavak. nem minden pasi csinál ilyeneket, ez már az érzelmi megcsalás szintjén áll. másik nőt akar ágyba vinni, és ezért aktívan tesz is. elég egy alkalmat adni rá, amikor elutazol egy hétvégére, a lebukás teljes veszélye nélkül, és már egy ágyból fognak rajtad röhögni.
Ő 19 éves.
Én úgy tudom, hogy a csaj már lépett az ügy érdekében, de a barátom nem ment bele.
Egyre zavarosabb az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!