Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 pici gyerekünk van, férjem egy alkalommal megdugta a munkatársat akinek szintén családja van. Megbocsátanád?
Amúgy vicces, hogy férfi oldalról még eddig egyetlen válasz sem született és csak nők szörnyülködnek és veregetik bólogatóan egymás vállát :D
Jönne egy férfi és bemondaná:
"Azért szexelt vele, mert érdekelte őt az új és a más." -És ennyi :D
Hát akkor ezután is érdekelje az új és más!
Ezért írom màr sokadszorra, hogy éljen a ribijével. Mert hàt az új és más. Agyalágyult ösztönlények!
11: Pont az ilyen lelketlen fa.szoktól kell válni szív fájdalom nélkül.
Nem az a legnagyobb tragédia, ha két ember válik. Ilyen esetben jobb is.
13:
Nő vagyok, te... :D (5-ös válaszoló)
Tényleg nem a legnagyobb tragédia. A férfinak. Meg a nőnek. Csak éppen a gyerekeknek igen. :D De hát ők nyilván az anya után jönnek :D
persze, szappannal zokniba és csak testre, hogy ne maradjon nyoma!
Többször biztos nem tenne ilyet!
Lovakat is be szokták törni.. néha durva módszerekkel! Abból értenek!
Én megbocsátottam,mert el akartam hinni,hogy szeret meg megbánta,meg nem lesz ilyen többet.De lett,2 év után megint megcsalt.Én azóta nem nagyon hiszek már abban,hogy valaki csak is egyszer félrelép.Valakiben vagy benne van a hajlam a félredugásra,és az nem lesz hűséges,vagy nincs,és akkor nincs ilyen probléma.
Tanácsot adni nagyon nehéz ilyen helyzetben.Ismerek olyat,akiknél megtörtént,megbocsátotta,és boldogok.Ha nem bocsátasz meg,lehet benned lesz mindig a mi lenne ha...mert úgy érzem inkább hajlasz e fele.Meg kell akkor próbálni,de azért légy résen,mert a többség sajnos nem fordul a jó útra.
Takarodhatna!
Család szentségét megtörte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!