Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mindenhol azthallom h nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenhol azthallom h nincs hüseges ferj vagy feleseg, ritka de azert van?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallani hogy mindenki megcsal mindenkit,egy kolleganöm megcsalta a ferjet mert a sok nö szerint ugyis megcsalta mar a ferje a 15 ev alatt,ugyh tegye meg nyugodtan.Azert sztem ez durva picit hogy azert csalja meg vki a parjat mert oh mar xy eve együtt vannak biztos egyszer felrelepett.Persze sokan nem birnak 10 evet sem,de azert van,.Megakarom mutatni neki h igenis van meg hüseg,nem csalja meg mindenki a parjat.ugyh hajra,aki magara ismer vagy ismer ilyen nöt vagy ferfit aki sok eve huseges irjatok le,engem is erdekel amugy.Sztem van meg remeny a huseges emberekre.
2016. nov. 26. 12:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Akit leirtam hogy huseges abban biztos vagyok, nem kell mindenkiben a hutlen megcsalot latni es azzal jonni hogy csak o tudhatja. Sajnalom azokat akik igy gondoljak es meg a hozza legkozelebb allo emberekben is ketelkednek. Es az hogy le lettem pontozva is sajnos azt bizonyitja hogy itt sokan ossze vannak torve es mar senkiben nem biznak. Ez sajnalatos, de az nem megoldas hogy leirjak azokat akik ismernek tisztesseges, huseges embereket. Akarki tesz fel ilyen jellegu kerdest, mindig vannak akik oszinten leirjak hogy husegesek es van gerincuk es valahogy ezek az emberek mindig ugy vannak beallitva mintha hazudnanak vagy alomvilagban elnenek, pedig pont hogy ok a bizonyitek arra hogy nem minden ember gerinctelen.
2016. nov. 27. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!