Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenhol azthallom h nincs hüseges ferj vagy feleseg, ritka de azert van?
A szülők nem számolnak be a gyerekeiknek a szexuális életükről, úgyhogy a hűséges 30-40 év csak feltételezés.
Szerintem minden házasságban van "szennyes", nem emiatt válnak el vagy maradnak együtt párok.
Hát ez megcsalósdi érdekes dolog... Pl apám és anyám között cirka 7 év házasság alatt bukott ki, hogy apám csalja a szomszéd nénivel anyámat.
Aztán a második házasságában 5 gyerek után is hűséges tudott maradni a mostohámhoz.
Én is abban nőttem fel, hogy mindenki ott csal ahol tud... de a saját kapcsolatomban mégis biztos vagyok. Sikerült egy őszinte kapcsolatot kialakítanom a párommal, így mi inkább megbeszéljük a dolgokat, ha kaki került a palacsintába.
Szerintem a kolléganőd beleunt a házasságába és csak ürügy kellett ahhoz, hogy félrelépjen. Amit a többi kolléga tálcán nyújtott neki. Vannak olyan kapcsolatok, amíg a sírig rózsaszín ködösek maradnak, mert halottam erről legendákat. De a hűség ezen felül döntés kérdése továbbra is. A köd után marad az, hogy ugyanúgy tenni kell a kapcsolatért mint bármi másért. Ápolni kell, és a problémákat együtt megoldani.
Szóval a kolléganő a meglévő gondjait a klasszikus módszerrel kezelte: félrelépet. Inkább minthogy szembe nézzen a gondokkal és ezt közölje a párjával.
Amúgy vannak hűséges emberek. Akik jellemileg is becsületesek és korrektek. Vannak olyanok, akik alapvetően élnek a megcsalás lehetőségével, de aztán lesz egy olyan kapcsolatuk, ahol már nincs is értelme félremenni mert minden klappol. Vagy mert benőtt a fejük lágya. Ahogy pl. apám is az első házasságának kudarca után jött rá, hogy mi mindent rontott el és vett könnyedén... továbbá elveszített engem, pedig apukám nagyon szereti a családot. És a testvéreimet jobban szereti annál, minthogy félrelépésekkel tönkrevágja a családot.
És vannak akik ösztönszerűen élnek, és fel sem fogják, ok okozat összefüggéseit, csak megélik és megteszik amit az ösztön diktál. A kényelem a probléma helyett.
Magamról tudom, hogy az elmúlt 14 évben nem léptem félre, és nem is áll szándékomban. Lehetőség lenne rá, de nem érdekel.
37/n
9.Ne légy elvarázsolva,a rokonságod tuti nem fogja neked bevallani ha félrelép!
Nekem is van egy ismerősöm,álmomba nem gondoltam volna,hogy félre jár,amig rám nem írt,hogy segítsek! A férje elmegy éjszakára dolgozni,ő meg addig éli világát. Több szeretője volt már,mint elmondta! Pedig ha valaki kérdez,a tűzbe tettem volna érte a kezem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!