Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretheti a barátnőjét, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretheti a barátnőjét, ha folyamatosan megcsalja velem? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem tudtam a lányról...

Nekem a srác volt mindenben az első és jó volt vele úgy, hogy kötöttségek nélkül, meg úgy, mint társ, nem kellett volna. Nagyon jó barátom és jó az ágyban.

Aztán a nyár végén benyögte, hogy ő amúgy szerelmes valakibe és másfél hónapja barátnője van. Nem beszéltem vele elég sokáig, mert nekem ez a szeretős/megcsalós téma nem igazán fért bele. Aztán most októberben újra összefutottunk, utána írt is és újra közelebb kerültem hozzá. De végig úgy viselkedett, mint aki szingli. Vagyis ha én kapcsolatban vagyok, nem megyek el az éjszaka közepén valakihez filmezni, nem megyek el vele 4 napos wellnessre és még sorolhatnám. Erre két napja tudtam meg, hogy még mindig együtt vannak a lánnyal.

A barátnőim azt mondják, hogy beszéljek a lánnyal, mert nem ezt érdemli (14 éves...).

Viszont nem akarom azt, hogy úgy jöjjön le másoknak ez az egész, hogy én vagyok a megbántott szerető, aki mindent tönkretesz a srác körül. Csak közben ha engem csalnának folyamatosan, azt én is szeretném tudni.

2016. nov. 26. 02:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Ja, és ha kipattan az egész, te is magyarázkodhatsz, hogy nem tudtá róla, senki nem hiszi majd el. A csajszi ilyen fiatalon biztosan beszámol - ha az anyjának esetleg nem is, de - a barátnőinek biztosan. Nem hiszem, hogy ilyen rib ancos hírnévre vágysz, de te döntesz.
2016. nov. 26. 04:45
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

En elmondanam a lanynak, kislanyrol van szo, jo ha tudja, milyenek a ferfiak. Az elozo valoszo valoszinuleg ferfi, lol. Nem hiszem, hogy egy alkalom miatt megrendulne a bizalma a ferfiakban, de legalabb ovatosabb lesz, inkabb ez, minthogy egy naiv, megvezetheto lany maradjon.

A legtobb ember szeretne tudni, ha ez folyna a kapcsolataban. Es inkabb a lannyal tarts ossze, minthogy egy ilyen csavo titkat tartogasd, hogy nyugodtan csalhassa a lanyt tovabbra is.

2016. nov. 26. 07:13
 13/18 anonim ***** válasza:
45%
Miért ne szerethetné? Őt szereti, téged dug. Szeretet, szerelem és a dugás, két teljesen különböző dolog.
2016. nov. 26. 07:41
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Minek foglalkozol egy 14 éves kis hülyével?Nem való annak még pasi,ennyi idősen a tanulàssal kéne foglalkoznia.Persze a haverod sem normàlis,hogy leàll egy gyerekkel.
2016. nov. 26. 07:43
 15/18 anonim ***** válasza:
35%
10-es és 9-es válaszoló vagyok, felnőtt nő. :) Tartom magam ahhoz, hogy nem egy nyerő ötlet elárulni a lánynak. Az viszont szerintem is furcsa, hogy lehet ráizgulni egy 14 évesre. :O De ezzel már elkanyarodnánk a témától.
2016. nov. 26. 07:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
14 éves???Szerintem jobban jársz ha kiszállsz ebből a dologból.
2016. nov. 26. 09:21
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Az addig oké, amíg nem tudtál a csajsziról, de miután megtudtad, miért is feküdtél össze vele újra? Vegyél gerincet te is és a srác is. Nem a te dolgod felvilágosítani a kiscsajt, lépj le gyorsan ebből a cirkuszból. ELárulok valamit: a szex mással is lehet jó, sőt, mindig van jobb. :)
2016. nov. 26. 11:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Bakker, az ilyen nőstények hoznak szégyent a nőkre, mint te vagy kérdező.

Biztos szép példány lehet az a 22 éves figura, akinek 14 éves "barátnője" van, és mellette egy 20 éves síkhülye csajt kezelget.

Gratulálok, hogy egy ilyen selejthez vonzódsz!

2016. nov. 30. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!