Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szabadultam fel félrelépés után?
Figyelt kérdés
14éve vagyok a párommal,annak idején ő vette el a szűzességemet,azóta nem voltam mással szexuálisan,nemrég sajnos elcsábultam és megcsaltam,sokkal szinvonaltalanabb rosszabb volt az ágyba a srác mint a párom,de valamiért azt érzem hogy felszabadultam vagy hogy fogalmazzak,nem érzem magam olyan tisztának,nem nagyon tudom megfogalmazni mit érzek,volt valaki ebben a helyzetben? Hozzáteszem a páromat szeretem szerettem de nem akartam ugy megöregedni mint egy "szent" többet nem lépek félre,szerencsére megbocsátott nekem.2016. nov. 24. 15:41
1/11 anonim válasza:
Mert kijött belőled a könnyűvérű ribizli.
2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm de nem ilyen véleményeket várok! soha nem voltam ribizli ez után sem szándékozom az lenni.
2016. nov. 24. 15:44
3/11 anonim válasza:
Mázlid van, hogy megbocsátott a párod.
4/11 anonim válasza:
Ha ribizli nem is vagy,azert egy műtétre fizess be....úgy hallottam ma már nagyon jó gerinceket csinalnak.....
5/11 Bence_ válasza:
Legalább itt névtelenül legyél őszinte.
Magadat szereted, szeretted azt az izgalmat amit ez az aktus nyújtott.
Párodra tojsz ha érdekelne akkor megbeszélted volna vele.
Elmondod, hogy te ezt szeretnéd és vállalod a következményét.
Ennyi.
6/11 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Kipróbáltad, mert meg volt a kíváncsiság. Kiderült, az a másik, még annyit sem ér, mint a párod. Az ember, szeret olyat csinálni, amit még nem tett meg. Felszabadultál, mert már nincs az, hogy mi lenne ha........
7/11 anonim válasza:
Az utolso hozzaszolas hasznos. Még ha oly sokaknak nem is tetszik. Az igazság néha fáj vagy nem szimpi. Lehet likeolni nem likeolni azt de az élet tojik erre.
8/11 anonim válasza:
Kíváncsi voltál milyen, és idegesített hogy nem próbáltál mást. Hát kipróbáltad és elmúlt az érzés.
De elég fura, hogy nem akarsz erkölcsös lenni. Én pont arra törekszem...De ezek szerint rohadtul meg sem érte az egész. Utálok ember lenni de tényleg...
9/11 anonim válasza:
2 kérdés, hogy akkor is-e feltetted volna így ezt a kérdést, ha:
Jobb lett volna a másik pasival?
Ha párod nem bocsájt meg?
Akkor mi lenne?
10/11 anonim válasza:
Lett egy viszonyìtási alapod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!