Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A többségnek tényleg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többségnek tényleg ilyen könnyen megy a félrelépés?

Figyelt kérdés
Sok történetből nekem úgy tűnik a többségnek nem okoz különösebb gondot a félrelépés(legyen az nő/férfi). Tényleg ez lenne az általános? Ha igen, akkor kilógok, mert nekem ez nem menne olyan könnyen, pedig alkalmam lenne rá bőven.
2016. szept. 8. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
igen, ez így van :) olyan egyszerű es olyan könnyen megy, mintha meginnál egy csésze kakaót reggelire..
2016. szept. 8. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Mint minden, ez is emberfüggő. Ismerek olyat, aki egyszer megtette és végül elvált, mai napig nem tud túl lépni rajta. Teljesen depis lett.

Ismerek olyat is, akinek kb annyit jelent, mint egy finom sütit enni. Jó volt, finom volt, de következő nap, már feledve van.

2016. szept. 8. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Én képtelen lennék rá, ismerem magam annyira, hogy dühből sem lennék képes megtenni. A félrelépést annyira súlyos lépésnek látom, hogy nálam opcióként sem tud felmerülni.

Utána nem csak a másik embernek okoznék csalódást, hanem magamnak is.

Nem vagyok olyan hülye, hogy saját magam ellensége legyek. 24L

2016. szept. 8. 14:54
 4/5 Magic85 ***** válasza:
100%
Szia. Sajnos a kapcsolatok/házasság zömében előfordúl, hogy valamelyik fél félrelép. Az okok sok félék lehetnek. Egy biztos, ha eleve őszinték lennének egymáshoz(már a kapcsolat elején), és tisztáznák ki mit szeretne talán nem lenne annyi félrelépés. A másik kölcsönös tisztelete sajnos ma már nem erény😔. Ha bàrmilyen probléma felüti a fejét, inkább szakítanak/válnak, mintsem megbeszélnék és közösen megoldást keresnének.
2016. szept. 8. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Emberfuggo, mindenkinek mas az ertekrendje van aki napi rendszeresseggel csalja a parjat megis hazamegy es jatssza a tovabb a jo ferj/feleseg szerepet. Van olyan akinel mar a csok is megcsalas, es parkapcsolatban csokolozik egyszer massal es utana ket evig onostorozza magat h mekkora szemet egeszen addig amig ki nem derul, h a hazastarsa zsinorban csalta negy evig:-))

Szoval erdekesek az emberek:-)

2016. szept. 8. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!