Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a hűségesebb ember a nő vagy a férfi?
Logikusan nézve a nők között valószínűleg nagyobb a hűtlenek aránya.
Kb. ugyanannyi férfi és nő van, s ha most csak a heteró párkapcsolatokat nézzük (ami a párkapcsolatok döntő többségét adja), akkor ugyannyi nő van párkapcsolatban, mint férfi.
A megcsalásnak 3 típusa lehet:
1.) a férfi kapcsolatban van, a nő viszont nem
2.) a nő kapcsolatban van, viszont a férfi nem
3.) mindketten kapcsolatban vannak.
Ha az 1.) esetből van több, akkor a férfiak csalják meg a párjukat, ha viszont a 2.) eseből, akkor a nők.
Tehát azt kell megtippelni, hogy melyik eset a gyakoribb.
De ezt abból az irányból is lehet számolni, hogy melyik nemre jellemzőbb inkább, hogy szingliként összejön egy párkapcsolatban lévő emberrel.
Ha ez inkább a férfiakra jellemző, akkor cserébe a megcsalás meg inkább a nőkre. Ha meg inkább a nőkra jellemző ez, akkor a férfiak a megcsalósabbak.
Máedig azt nagyon gyakran hírdetik magukról a nők, hogy ők párkapcsolatban lévő pasival nem kezdenének.
És másik irányból is logikus, hogy inkább a szingli férfiak, akik amúgy is jellemzően a kezdeményező felek, ők sokkal simábban kezdeményeznek egy foglalt nőnél, mert férfiként sokkal kevésbé "ciki" ez a barátok előtt.
Szóval nagy valószínűséggel a nők szokták gyakrabban megcsalni a párjukat.
A férfi szerintem hűségesebb mert logikus. A nő pedig érzelmi alapú, persze ez nem zár ki semmit:)
Amúgy az asszonyka gondot fordít magára és vonzó tud maradni a férjének és szellemileg is kijönnek ott nem lesz félredugás nagy valószínűséggel, de láttak már karón varjút.
Fordított esetben ha a férj minden nap vesz egy szál rózsát akkor a feleségnek ez megszokottá válik és eltűnik a "romantika" míg más nő megbolondul évi 1 szálért is.
"Nekem ebből nem a nők jött le, de én a logika mentén gondolkoztam, ciki, tudom..."
És azt is elárulod esetleg, hogy szerinted konkrétan melyik logikai lépés nem stimmel?
Vagy csak bemondàs szintjén megy az az oh nagy logikai gondolkodás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!