Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok fájdalmat okozni. Van itt még ilyen ember?
párkapcsolatban élsz,szereted a párod,de már nem úgy mint régen,nem is vonzódsz annyira hozzá. szakítanál,de teszed,mert nem akarod összetörve látni
csak én vagyok életképtelen vagy van valaki ebben a helyzetben rajtam kívül?:(
Két lehetőség van:
1. feléleszteni a régi érzéseket. Egy kapcsolatért tenni is kell, minden nap. Nem óriási dolgokra kell itt gondolni, de valódi odafigyelésre, érintésekre, a másik elismerésére kölcsönösen. Ezzel együtt nem lesz mindig ugyanolyan intenzív az érzés, nekem is volt kisebb "lefelé ívelő" időszakom a párommal, de döntés kérdése, hogy őt akarod-e. Én őt választottam, és amikor a saját hozzáállásomon változtattam, vagyis több elismerést kapott tőlem, többet szeretgettem, többet törődtem vele, akkor ez visszafelé is bekövetkezett, a kapcsolatunk pedig mélyebb és szeretetteljesebb lett, mint valaha. Így aztán most 6-7 év együttlét után is gyorsabban ver a szívem, ha eszembe jut vagy megölel.
2. korrektnek lenni és megbeszélni a problémát, majd közös erővel változtatni rajta vagy ha nem megy, szépen szétválni. Nem akarod összetörve látni? Átb..va látni jobb? Hogy ő abban a hitben van, hogy minden oké, hogy szeretitek egymást, és közben te nem érzel így?
Mi történt, hogy ennyire távolra került tőled?
Mióta vagytok együtt?
2!
köszönöm!
egyre jobban tetszik valaki más,de meg kéne a kapcsolatot szüntetni a valakivel,ha jót akarok magunknak..
Legyél korrekt és face to face mond el neki, hogy szakitani szeretnél ezért meg azért. ... Mert ha "más tetszik" és emiatt érik benned egyáltalán a gondolat, hogy a 1.5 éves kapcsolatod kidobd a kukába, akkor szívességet teszel a lánynak, higy nem rabolod tovább az idejét.
Persze összetörés nelkul csak akkor tudnátok szakitani ha ő is közömbös lenne irántad,de valószínű ez nem igy van. Ergo osszetorod, de nem hitegeted, nem rabolod az idejét.
Azt viszont tedd meg a kedvemért, hogy ha a másik csajjal nem jön össze nem kuncsorgod magad vissza a 1.5 éves kapcsolatodba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!