Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikerülhet így hogy megcsaltam a feleségem?
Nem tudtam parancsolni a vágyaknak így az egyik csinos kolléganőmmel lefeküdtek a raktárban.
Sajnos nagy vágyban beleélveztem. A Kolléganő terhes lett. Hallani sem akar az abortuszról.
Viszont megígérte nem fogja megtudni a nejem.
Vajon tartható így ez a titok?
Ha van olyan hely, ahol minden cégnél 89 kamera van, az a raktár.
Elkérted már a biztiőröktől a felvételeket, vagy megvárod, hogy youtube sztár legyél?
Kamugyár
12. Sokáig gondolkodtál míg kitaláld, hogy esetleg miért kamu....
Képzeld megtörtént és képzeld ez egy kis cég, ahol nincs sok kamera. A ráktár olyan részében történt, ahol nincs kamera (tudom, mert én vagyok a biztonságis :)
Tartható-e? Max ha jó kis zsíros gyerektartást fizetsz,egyéb esetben kizárt.
Amúgy remélem kiderül,igazán megérdemelné az asszony,hogy ne egy ilyen suttyóval élje le boldog tudatlanságban az életét.
Mond a nőnek,első dolgod lesz,ha megszületik a gyerek,hogy apasági vizsgálatot kérsz! Ha nem tőled terhes,elveteti ,ne félj! Kicsit furcsa nekem is,hogy első alkalomnál úgy maradt,persze van ilyen,de azért én kétkedve fogadnám a helyedben!
Jaa,és igen,remélem a feleséged visszaadja duplán!
Apasági teszt szülés után!
Az is lehet, h egyszerre több faszinak is ezt mondta es majd több helyről folyik a gyerektartas. Ügyes!
1. Apasági teszt.
2. Az a nő, amelyik kèpes dugni a raktárban egy biztonságissal (ELNÉZÉST a normális biztonságiaktól), az egy utolsó lotyó, aki senkinek nem kell, ezért bárki bármikor, bárhol megdughatja.
3. Marhára megérdemled.
4. Azért gusztustalan, hogy a feleségedet arra tartod, hogy mosson és főzzön rád, amíg te a raktárban toszogatod a kollèganődet. Nem baj, azonos színvonal, azonos munkakör. Szerintem boldogok lesztek hárman. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!