Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez igaz lehet mentségként?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igaz lehet mentségként?

Figyelt kérdés

6éve vagyunk élettársak a barátnőmmel,az utobbi két évben

eléggé elhidegültünk egymástól,munka,féltékenység,stb,

nemrég kiderült van valakije mellettem,röpke egy éve vagy

több. Én kiborultam mert azt hittem csak válság van a

kapcsolatunkban és idővel rendezzük az életünket,erre

kiderült,hogy félrelépett. De azt mondta hogy tévedett látja,hogy

én szeretem igy nem szeretne elhagyni,és hogy ő is szeret.

Azt mondja ő már lemondott a kapcsolatunkról mert szinte

biztos volt benne hogy már én nem szeretem,igy ő keresett is

valakit,de állitólag nem szereti csak potléknak volt neki.

Ezt én nem értem,csupán azért marad velem mert én szeretem?

Ha nem akkor nem? Az ő érzelmei mellékesek? (állitólag szeret)

Most hogyan tovább? Ha szeret miért keresett mást mert

azt hitte én nem szeretem? Ha nem? Akkor a másikkal folytatja

állitólag nem szereti,nekem ez zavaros!

2016. nov. 13. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Ez tiszta sor. Elhidegültetek, nem volt aki kezelje az ágyba. Keresett olyat, aki kezelte. Ettől még szerethet téged.
2016. nov. 13. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

Ahogy az első mondja. Elhidegültetek, hiányzott neki az intimitás. Ettől még szerethet.

Azt meg nektek kell eldönteni, hogy akarjátok-e folytatni. Szerintem nincs értelme.

2016. nov. 13. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez egy megmenthető kapcsolat. meg kell menteni
2016. nov. 13. 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ha igazán szeretne, akkor nem máshoz futott volna, hanem megpróbálta volna rendbehozni a kapcsolatotokat, megbeszèlni a dolgokat.. ez csak egy idióta kifogás, hogy miért k*rt félre, ráadásul kb mèg téged próbál kihozni hibásnak, merthogy azt hitte, hogy már nem szereted... Wtf.. akkor az ilyet nem szokás megbeszèlni? vagy tènyleg egyszerűbb mostanság megcsalni valakit minthogy, leüljünk vele szembe, a szemèbe nèzzünk ès : "Drágám, beszélnünk kell.. úgy érzem elhidegültünk egymástól, ès már tudom biztosra, hogy szeretsz-e. " a másik, hogy ha valaki tènyleg szereti a másikat akkor sosem csalná meg! Nekem hányingerem van attól a gondolattól, hogy megcsaljam a párom..
2016. nov. 13. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom kellett neki egy másik balek, akihez odaköltözhet melegváltásban.

Ha a kapcsolatban nem látott már semmit, ezért téged csalva keresi az utódodat, az nem mentség, hanem súlyosbító körülmény!

Lesz még olyan, amikor nem lesz felhőtlenül boldog, és akkor is az lesz a megoldás, hogy máson lovagol. Te meg ha jó fiú leszel, esetleg visszakaphatod.

Ha elfogadsz egy jó tanácsot: most dobd ki ezt a repedtsarkút, és őrizd meg a büszkeséged! Ebből normális kapcsolat már nem lesz!

Ne alázd meg magad azzal, hogy kibékülsz egy ilyennel! Menjen csak ahhoz lakni, aki vigasztalta!

37/n

2016. nov. 13. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Add ki az útját, az a legtisztább. Nem megmenteni akarta a házasságot, hanem első alkalommal m,ent másik ágyba, ez minden, csak nem szerelem.
2016. nov. 13. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!