Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a feleségem mert mélyponton volt a házasságunk, de nem akar a szeretővel lenni azt állitja engem szeret ez igaz lehet?
Figyelt kérdés
2016. nov. 13. 09:08
11/18 anonim válasza:
Szerintem teljesen feleslegesen kerdezted meg. Ugy is visszamesz hozza. Mert vagy papucs vagy, vagy mert ugy erzed h nem talalnal tole jobbat. Miert mi valtozott h mar szeret?! Jaaa lehet h voltak szep pillanatok ami miatt nehez az egeszet elengedni, de nem egyszer kefelt felre hanem szeretoje volt. Akivel biztos lehetsz abban h jol erezte magat, mert ezert volt. Pont leszart teged. Mi valtozott, hmm h mar szeret?!
12/18 anonim válasza:
Lehet hogy igaz,de ezt csak a feleséged tudhatja,nem làtunk a fejébe.
13/18 anonim válasza:
Igaz lehet
Én pontosan így jártam,és ugyanazt meg is mondta a fülem hallatára a pasijának
14/18 Fish1 válasza:
Nem. Ebben a kapcsolatban valami nem működik. Pl. a kommunikáció egyik vagy mindkét fél részéről, ezen kívül tisztelet sincs.
15/18 anonim válasza:
Attól, hogy egy férfihoz szexuálisan vonzódik, még nem biztos, hogy együtt is tudna élni vele. Ha tudjátok rendezni a gondokat, és a szex is kielégítő lesz, akkor nem kell aggódnod. A kérdés, hogy tényleg helyre akarjátok-e hozni mindketten, vagy csak az egyikőtöknek fontos ez.
16/18 anonim válasza:
Nőként vagyok ebben a helyzetben.Az én férjem is vissza akar jönni,de szerintem az érdekek vezérlik mint az igaz érzelmek.
17/18 anonim válasza:
Nem.
Nem kellett a pasinak, vagy ő döbbent rá valamire menet közben.
Ha minden jó lett volna a pasival, már elhagyott volna.
18/18 anonim válasza:
Sajnálom. Viszont neked kell tudnod,hogy ezek után megbíznál-e benne. Én sosem tudnék. Nézd,az én kapcsolatom is volt már mélyponton ,de sose jutott eszembe,hogy megcsaljam. Szeretem,tisztelem Őt,nagyon gusztustalan lenne részemről ha megcsalnám/megcsaltam volna. Egy kapcsolat nem csak a "napfényről" szól,vannak borús időszakok is,nem csak a fene nagy jóban kell kitartanunk egymás mellett.Mi valahogy úgy vagyunk,ha nehézség van,mégjobban szükségünk van a másikra. Persze vannak duzzogós napok,de akkor is ugyanúgy szeretjük egymást,nem kapadozunk egy harmadik személy után.És ha a nehéz időszakban vagyunk,mogorván bánva a másikkal,tudunk bocsánatot kérni érte,megtudjuk beszélni a gondokat.Párod sajnos a könnyebb utat választotta,másnál kereste a nyugalmat,ahelyett,hogy veled megbeszélte volna a gondokat. Mint írtam ,én ilyen esetben sajnos nem tudnék bízni ismét és nem tudnék azzal az emberrel további kapcsolatban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!