Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem másik nőt akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem másik nőt akar tartani mellettem. Ezt ő mondta. Egy percig sem gondolkodnék hogy mit tegyek ha nem volnánk tele hitellel. Mit tegyek hogy jól jól jöjjek ki ebből az egészből?

Figyelt kérdés
2016. nov. 12. 11:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem nagyon bírtam eddig elmondani senkinek
2016. nov. 12. 17:38
 12/14 anonim ***** válasza:
16%
Ha ugyanolyan hanyagolás van mint nálunk akkor megértem a férjemet...39f
2016. nov. 13. 02:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12# Talán meleg vagy?

Kérdező! Dobd ki a 3,14csába! Nehogy megalázd már magad! Menjen ki Szaúd-Arábiába vagy valamilyen arab orszàgba! Ott tarthat több asszonykát egyszerre. Mit képzel az ilyen tetű magáról? Egy köpést nem ér az ilyen.

Az biztos,hogy én már reptettem volna házasság és hitel ide vagy oda! A szaros gúnyáit meg mossa saját maga!

Ha gyerekeink lennének nekik főznék,a drágalátost pedig elküldeném ebédidőben a másik nőhöz! Ennyi.

2016. nov. 13. 07:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogyan adta a tudtodra ezt a dolgot a férjed ? Mivel indokolta ? Kevés vagy neki ?
2016. nov. 16. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!