Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Olvasd el. Ti mit gondoltok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Becykeee kérdése:

Olvasd el. Ti mit gondoltok? Van itt még valami? Vagy most a férfiből váltott ki valamit a 10 év?

Figyelt kérdés

Az elején kezdem így mindenki kérdés nélkül tudd rá válaszolni.

2006-ban volt egy szexkapcsolata a lánynak amikor is ő 15 éves volt férfi 27, a lány tudatában volt hogy a pasinak kapcsolta van és ez el is fogadta,csak hogy neki nem volt elég egy szerető, volt még pár és ezt a lány végig nézte, szerelmes volt nagyon, és sokat szenvedett,a sok kérdés miért....véget vetet ennek a dolognak a lánynak kapcsolata lett, amikor még friss volt a kapcsolat akkor még az elején találkoztak kétszer, és véget ért itt a történet egészen addig amíg a lány nem látta majdnem nap mint nap egy gyár előtt az autóját ez forgott benne még van, él,talán az élet add lehetőséget egyszer a szemébe nézni és kérdőre vonni azért amiért kihasznált.A lány időközben férjhez ment, a pasinak gyermeke lett, de nincs együtt a családdal mivel az élettársa megcsalta a barátjával.Így bukta a családját és a lakást. Ő jelenleg az anyjával él. Majd tíz év elteltével tavaly szeptemberben a lány rá keresett fb-on és sikeres találat, rá két napra találkoztak is ennyi idő után aztán sűrűbben, voltak egy két hónapok levegőben lógva amikor semmi sem történt, idén valentin napkor elvitte magához a lányt, és kisebb szünet, utána újra egymásra találtak,a lány elmondta neki, hogy ő hogyan érzet iránta, és hogy mennyi szomorúságon ment keresztül arra gondolt hogy az élet add lehetőséget hogy a szemébe nézzen és elmondja neki,elmondta: a férfit nem érintette meg. De sokszor felhozta hogy tudd e úgy szeretni még akkor, a lány válasza az túl sok a sérelmem, és a képek emlékek még most is itt élnek benne, az idő sajnos nem feledtette vele.Egyik nap a pasi elvitte magához szintén a lányt udvarias, és majd egy órán keresztül arról beszélt hogy ne lássa annyira szürkén, már kinőtt a nő ügyekből, a lány nem bízik,hisz neki ezért minden alkalommal ismétli magát a pasi, mivel 10 év elteltével most itt van egy 25 éves nő és egy 37 éves férfi,már más a helyzet, a nő egyelőre élvezi csak a társaságát, a férfi pedig arról beszél hova viszi el,és hogy mennyire mély nyomot hagyott benne az hogy volt ez a 15 éves lány aki ma 25 és hogy et a 10 évet milyen érzelmek kisérték el eddig, elmondása szerint egy jobban hatással volt rá mint amikor a szeretet szeretőivel volt.Ugyan akkor két értelmű egyik szavával igy a másikkal pedig nem igazán vesz tudomást vagy csak nem mer mert a nő minden mondatában azt látja mint 15 évesen.

2016. nov. 10. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Megdugna, ennyi.
2016. nov. 10. 22:54
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen a lány vagyok de nem az én storym
2016. nov. 10. 22:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Hidd el, itt nem fogsz értelmes választ kapni.

Alapból ilyen káosz történettel kapcsolatban nem is lehet értelmes tanácsot adni.

Esetleg annyit tudok hozzáfűzni: a pasi 37 éves, az anyjával lakik, a nője meg a gyereke nem vele él... Most komolyan, szerinted tényleg téged akar? 25 éves vagy már nem 15. Nincs senkije tulajdonképpen az anyján kívül. Te meg itt vagy neki és oda vagy érte. Jó hogy nem hajt el. Szerintem sose lesz ebből rendes kapcsolat.

2016. nov. 10. 23:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Te magad írtad le a lényeget: ugyanazt a naiv kislányt látja, akit meg lehet szédíteni pár közhelyes hazugsággal. Vagy bejön, vagy nem. Nyilván több vasat tart a tűzben.
2016. nov. 11. 12:31
 15/16 anonim ***** válasza:

A nő is férjnél van...Ez csak nekem szúrt szemet?Vagy ilyen laza már a világ?Mert hogy feljárkál a fickóhoz, azt írja.

Szóval először is a nő még férnél van?

2016. nov. 11. 16:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Nekem is bukkantak fel a múltamból férfiak, akik azt hitték valamiért, hogy olyan vagyok mint régen.Kis naív, kihasználható 17 éves lányka.Azokat a fejeket látni kellett volna, mikor kiderült, hogy azért változtam és bizony engem már nem fognak beetetni...
2016. nov. 11. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!