Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ha parkapcsolatban vagytok de ratok maszik egy nö az megcsalas?
Az, hogy rád mászik egy nő, nem megcsalás.
Az, hogy hagyod magad, az már megcsalás.
Mi?
H semmit se csinálok?
Pl alszok és rám másznak?
Retard q.
Ha egy rendes kapcsolatban élek, nincs olyan helyzet, olyan tudat módosult állapot, amiben bármilyen érzelmi és vagy fizikai közeledést adok egy lánynak.
20F
Megcsalás, miért mi lenne?
Ha tényleg jónak tartod a párkapcsolatod, akkor erről hallgass, temesd el magadba és vond le a tanulságokat.
Amúgy meg a párok háromnegyedével megesik ez, nem szép dolog, de ha van eszed, akkor többet nem csinálsz ilyet és még simán lehetsz derék ember.
megcsalás, de megértelek. Őszintén könnyű papolni, hogy ne csináld, de mint minden férfi, én is, ha feláll a farkam és be vagyok gerjedve, eléggé el tudom veszíteni a fejemet.
Egy fáradt este után bemennék a hotel szobámba egy idegen városban és ott pucsítana meztelenül egy szép lány, nem tudnék ellene mit tenni, hiába nem akarnám, kész, vége, elvesztem a fejem.
Ez tök oké és érthető. De akkor minek párkacsolat? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!