Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EVoLNT5 kérdése:
Mit tegyek? Exem utan vegem.
Figyelt kérdés
25\F.
2eves kapcsolatom utan tonkrementem, elotte volt egy 5eves is..
Csak szeretnek egy normalis not, akit szerethetnek orokke anelkul, hogy azon kene gondolkoznom, hogy megakar csalni titokban vagy elfelejteni.
Exem utan osszetortem, szorongok, csak alszok, dolgozok. Minden egyes napom szinte ugyanúgy telik s ismetlodik 0rol 24re. Faj olvasni, hogy a normalis nok is osszetornek s probalnak talpra allni ugy, hogy olyan szemellyel probalnak lefekudni akit nem is szeretnek. Annyira nehez exem utan elni, neha gondolok ongyilkossagi akciokra is. Valakit szerethetek valaha is tiszta szivembol ugy, hogy elfogad amilyen vagyok? (Nem szeretnem bantani, ugy szeretnem kezelni mint egy foldre szalt angyalt az agyban is...)
2016. nov. 4. 01:16
1/4 anonim válasza:
Javaslom a pszichologuskereso.hu -t. Komolyan!
2/4 anonim válasza:
Ne kezeljétek már úgy mint valami beteget!, a felépülésedhez elkell kezdened fejleszteni a csajozási képességed, és keresni olyan lehetőségeket, helyeket ahol lehet ismerkedni, neten utánanézel vannak csajozó táborok, illetve videók ezrei találhatók a yutyubon, tanácsokkal, persze ezek a tanácsok kiegészítő jellegüek, esküszöm készítek egy csajozó programot amibe mindent leírok a-z-ig vagy könyvbe kiadom és milliomos leszek.
3/4 anonim válasza:
Foglald le magad új hobbikkal, járj társaságba, és beszéld ki magadból a dolgot. Nekem ezek sokat segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!