Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért érzek vonzódást az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek vonzódást az exem iránt?

Figyelt kérdés
2 évvel ezelőtt volt egy barátom de csak 2 hónapig. 1,5 éve párkapcsolatban élek 1 éve együtt is lakunk. Nagyon szeretjük egymást és tervezzük a jövőt. Ő 39 én 27 A minap megkért az exem hogy találkozzunk, úgy is lett. Beszélgettünk de nem történt semmi. Viszont mindketten éreztük hogy jól esne a csók de nem történt semmi. Vonzódom hozzá, de miért ha jó párkapcsolatban élek?
2016. ápr. 10. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Aki egyszer vonzott, később is fog. Viszont nagyon figyelj rá, hogy többet ne forduljon elő. Ne találkozzatok, mert meg fog történni a csók vagy több. Sajnos én átérzem, nekem ráment egy kapcsolatom, bár nem volt túl erős, de ott hagytam az exem miatt.
2016. ápr. 10. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igaz, hogy ha egyszer vonzódtál valakihez, az később is vonzani fog.

Én pl exemhez hozzá se tudnék érni többet, nem is értem mi vonzott benne, és nagyon sok ilyen embert ismerek, aki az exére így tekint vissza.

Szerintem nem zártad le anno teljesen azt a rövidke kapcsolatot.

VAGY érzelmileg - hiába voltatok kapcsolatban - megrekedtél azon a szinten hogy mennyire bejön neked a srác, de mélyebb érzelmek nem alakultak ki, és megmaradt ez a kis vonzalomféle benned.

2016. ápr. 10. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyet értek azzal, hogy ha valakit egyszer már szerettél, és nem csalódtál benne, nem volt bizalmi válság közöttetek, akkor továbbra is vágyni fogsz rá....főleg ha magasabb piedesztálra tartod mint a mostani párodat.

Ez egy időzített bomba, mert ha találkozgatsz vele és a pároddal is, akkor nem fogsz tudni mindkettőre figyelni, vagyis a kapcsolatod szét fog menni.

38F

2016. ápr. 10. 11:26
 4/7 A kérdező kommentje:
az exem szeretne újra találkozni és úgy érzem hogy ên is szeretnék. Huuh de nehéz ez.
2016. ápr. 10. 11:32
 5/7 Bence_ ***** válasza:

Azért vonz mert a jelenlegi kapcsolatodból valami hiányzik.

Lehet, hogy elvagytok,kényelmes de neked másra van szükséged.

2016. ápr. 10. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Kicsit sem feltűnő hogy az exed most bukkant fel "beszélgetni".Na persze pusztán barátilag akart közeledni. Csak szimplán felmérte a terepet hogy van esélye nálad egy menetre vagy többre és ahogy elnézem ebben te partner leszel/vagy.Ne mondd hogy nem tudod mire megy ki a játék.Gondolom a barátod nem értesült a találkáról.Egyébként van vmi abban amit az utolsó írt.
2016. ápr. 10. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert hiányzik neked az izgalom és a kaland, valamint a tiltott gyümölcs mindig édesebb. Szetintem vedd elő az eszed és gondold át hogy mit teszel kockára, megérné-e ha a jelelegi párod lapátra tenne emiatt.

Az ex nem véletlenül lett ex. Ha újra összejönnétek újra zátonyra futna a kapcsolat.

2016. ápr. 10. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!