Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek vonzódást az exem iránt?
Szerintem nem igaz, hogy ha egyszer vonzódtál valakihez, az később is vonzani fog.
Én pl exemhez hozzá se tudnék érni többet, nem is értem mi vonzott benne, és nagyon sok ilyen embert ismerek, aki az exére így tekint vissza.
Szerintem nem zártad le anno teljesen azt a rövidke kapcsolatot.
VAGY érzelmileg - hiába voltatok kapcsolatban - megrekedtél azon a szinten hogy mennyire bejön neked a srác, de mélyebb érzelmek nem alakultak ki, és megmaradt ez a kis vonzalomféle benned.
Egyet értek azzal, hogy ha valakit egyszer már szerettél, és nem csalódtál benne, nem volt bizalmi válság közöttetek, akkor továbbra is vágyni fogsz rá....főleg ha magasabb piedesztálra tartod mint a mostani párodat.
Ez egy időzített bomba, mert ha találkozgatsz vele és a pároddal is, akkor nem fogsz tudni mindkettőre figyelni, vagyis a kapcsolatod szét fog menni.
38F
Azért vonz mert a jelenlegi kapcsolatodból valami hiányzik.
Lehet, hogy elvagytok,kényelmes de neked másra van szükséged.
Mert hiányzik neked az izgalom és a kaland, valamint a tiltott gyümölcs mindig édesebb. Szetintem vedd elő az eszed és gondold át hogy mit teszel kockára, megérné-e ha a jelelegi párod lapátra tenne emiatt.
Az ex nem véletlenül lett ex. Ha újra összejönnétek újra zátonyra futna a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!