Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Randiztam kétszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Randiztam kétszer egy sráccal, de rájöttem hogy valahogy nem érzek semmi vonzódást.

Figyelt kérdés
Menjek harmadik randira hátha? Nem akarom hogy nagyon beleélje magát. Irtó kedves srác, csak nem hiszem hogy akarok tőle kapcsolatot. Mi legyen?
2015. márc. 8. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Mond meg neki.
2015. márc. 8. 17:35
 2/6 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Mond meg neki hogy dugni akarsz,de tobbro"l szo sem lehet.
2015. márc. 8. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2015. márc. 8. 18:17
 4/6 A kérdező kommentje:
18 vagyok. Az első randin azt gondoltam hogy jó srác, de valahogy most inkább csak barátnak tudnám elképzelni.
2015. márc. 8. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne pazarold tovább az idődet, ne menj többet
2015. márc. 21. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Talán mondd azt neki, hogy hanyagolja egy ideig azt hogy barátnőként tekint rád és beszéljen valami számára érdekes dologról. Bár ha írásban nem tudja úgy kifejezni magát, akkor már szóban sem érdemes.
2015. márc. 23. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!