Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők/férfiak, akik csaljátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/férfiak, akik csaljátok a párotokat. Milyen alibivel tudtok a szeretővel találkozni?

Figyelt kérdés
Mit mondtok,hová mentek? Mit tesztek,ha felhív közben? Mit tesztek,hogy ne jöjjön rá a párotok? Nem kérek a gerinctelenség a megcsalás válaszokból. Ezért teszem fel azoknak a kérdést akik tartanak szeretőt. Köszönöm!

2016. nov. 2. 11:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

Fú, tudom hogy lefognak pontozni, de megéri:

Figyu, ha már egy gerinctelen mocsadék vagy és félrek.rsz, akkor találjad már ki magadnak az indokod. Eszem megáll!

De mondjuk ezt mondhatod: "Elmentem a szeretőmhöz krni, mert már szr veled az ágyban, de túl gerinctelen vagyok, hogy megmondjam, szóval ennyi, csá!"

2016. nov. 2. 13:09
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
Azt szoktam mondani, hogy a barátnőmhöz megyek dumálgatni, kávézni, vagy vásárolni, vagy moziba. Néha felhívom közben, így tuti nem gyanakszik.
2016. nov. 2. 13:21
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

11 én felpontoztam, respect! ^-^

12 és te erre büszke vagy? Ezt az "igét" hirdeted?? Hogy még fel is hívod miközben megcsalod? Istenem, komolyan szánalmas, hogy egyeseknek ennyire alacsonyan legyen az érzelmi intelligenciája.

Csak azt sajnálom, hogy gerinctelenség miatt nem lehet jelenteni és töröltetni egy kérdést...

Nem számít, és meg sem próbálom elmagyarázni egy ilyen csöpp érzelemmel rendelkező szutyoknak, hogy miért gáz ez (hiszen ha addig eljutsz, hogy itt kérsz hozzá tanácsot akkor az alja alja vagy). Csak azt remélem, hogy téged is hasonlóan pofára ejtenek majd még :3

(Ja és ide vissza nem jövök olvasni a sok beteg disznó közé, lehet nyugodtan szidni <3 )

2016. nov. 2. 14:36
 14/18 anonim ***** válasza:
63%
Mennyi sok mocsadék patkány létezik a világban...
2016. nov. 2. 14:36
 15/18 anonim ***** válasza:
32%

Ezt a kérdést én írtam ki tavaly:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcsa..

Még mindig kérdés, hogy mi a jó, vagy inkább mi a legkevésbé rossz megoldás? Gerinctelen patkányként csalni, vagy gerinctelen patkányként elhagyni a családot?

2016. nov. 2. 14:44
 16/18 anonim ***** válasza:
66%

A barátnőm csalja a férjét...ő általában azt mondja, hogy hozzám jön. Mondtam neki, hogy nem szeretnék ebben rèszt venni, szóval azóta nem tudom milyen mesèt ad be neki. Nála konkrètan tudom, hogy azért csinálja mert nem akarja feladni a bizonytalanért azt, ami biztos.

Elèg undorító.

2016. nov. 2. 15:38
 17/18 anonim ***** válasza:
35%

1es vagyok

Nem veletlen irtam idezo jelben a szeretot ...

Leven szexualis aktus nincs benne

Megis elegedeten tavozik a masik fel :-)

Tudja a parom heti 1-2 nagyon max 3 delutan megy el ra

2016. nov. 2. 16:00
 18/18 anonim ***** válasza:
32%

Gratulálok az érintetteknek!

Nagyon remélem hogy az összes hölgy szerető egy nap majd mikor igazán szerelmes lesz,és szül 2 gyereket az imádott férfinak,majd ugyanazt kapja vissza.Otthon gyesen 2 üvöltő gyerekkel,apuka meg kalandozzon csak.

A kedves szeretőt tartó férjeknek meg kívánok egy öregek otthonát ahol a kutya nem nyitja rájuk az ajtót mert a viselkedésükkel mindenkit elvadítottak maguktól.

2016. nov. 3. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!