Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudok kiigazodni rajta....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kiigazodni rajta. Hogy tisztázhatnám?

Figyelt kérdés
Családom van. Van Férjem és egy Kisfiam. A házasságom megromlott, de nem vállunk el még, várunk. Van egy férfi, aki nagyon tettszik, ő megért, neki eltudom mondani a problémáim. Tanácsokat ad. Bejövök én is neki az biztos. Mégis egyszer megakartam ölelni és nem engedte. Pedig azt hittem ő is akarja. Nem merem elmondani az érzéseim felé, mert félek, hogy totálisan félre értettem és ő csak barátilag közeledik.
2016. okt. 30. 22:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Akkor tarts tàvolsàgot és mond azt hogy ha felhozza az esetet hogy jól esett hogy meghallgatott és te csak egy baràti ölelésre vàgytàl !
2016. okt. 30. 23:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Sztem azért viselkedett így veled mert még nem vàltàl el és vàrja hogy lépj valamerre sztem nem szererne csak szeretői stàtuszban maradni és többet szeretne mondjuk pàrkapcsolatot és hàzassàgot!
2016. okt. 30. 23:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez esetben dönteni kell ha maradsz a pàroddal és nem vàllsz el akkor adjatok egy utolsó esélyt és koncentràlj erre de ha a màsik pasi kell akkor elkell vàllnod és lezàrni a multat a pàroddal és tovàbb lépni sztem !
2016. okt. 30. 23:37
 4/10 A kérdező kommentje:
A válás meg van beszélve a férjemmel, de még kell egy pár év, amíg ezt meg tudjuk tenni. Ez elég bonyolult, de pont a sráccal szoktam megbeszélni, úgyhogy nem hiszem, hogy ez lenne az akadály.
2016. okt. 30. 23:43
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Pedig de. Nekem is nagyon tetszik egy nő, aki házas. Odavagyok érte, nagyon kicsik a gyerekei, így tudom, hogy nem fog elválni mostanában, nem is gáz a házassága. Csak valahogy mégis bejövünk egymásnak, erős az intellektuális és testi vonzalom is, DE NEM LÉPEK FELÉ SEMMIT, mert FOGLALT! És külön becsülöm benne, hogy ő is akképp viselkedik, mint egy foglalt nő, érzem, hogy tisztel és szeret, de megtarja a két lépés távolságot. Amíg nem szabad, én nem fogok rárepülni, és ő magától is van olyan intelligens, hogy ezt tudja. Tudod az a helyzet, hogy a megcsalási rátát manapság már nem a férfiak vezetik. A statisztikák alapján is nagyobb a gerincünk. Biztos a te pasasodnak is! Hidd el, van, aki nem tudna tükörbe nézni..
2016. okt. 31. 01:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Lehet csúnya dolog, de én megcsalnám a Férjem. Nincs semmi kapcsolat köztünk. Itt az a kérdésem, hogy tisztázzam a fiúval az érzéseim, mert azt hiszem bele szerettem. Ezt nem hiszem, hogy bevallanám neki, de hogy nagyon bejön valahogy a tudatára hoznám. Persze csak ha kölcsönös, mert ha neki csak baráti szándéka van, nem csinálnék hülyét magamból. Volt már szerető státuszban, Úgyhogy nem hiszem, hogy zavarná.
2016. okt. 31. 07:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Fiatalabb tőled?
2016. okt. 31. 07:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyidősek vagyunk.
2016. nov. 1. 07:12
 9/10 anonim ***** válasza:

5# válaszoló! Férfiként ugyanebbe a helyzetbe, legalábbis nagyon hasonló szituban vagyok.Ha egyenlőre a csaj nem akar elválni , nem gondolod hogy elveszited idővel ha nem lépsz mégis?

Mi van ha marad évekig a házasságában mert azt látja rád hiába vár

2016. nov. 2. 08:56
 10/10 A kérdező kommentje:
és akkor adjam a tudatára, vagy az első lépést megtettem és várjak, hogy most ő lépjen?
2016. nov. 2. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!