Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te mit csinálnál ha lehet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit csinálnál ha lehet, hogy megcsalt a párod, főleg úgy, hogy a gyerekét várod?

Figyelt kérdés
2 hónapja írt a párom exe, hogy megcsalt vele. A párom azt mondta, hogy egyszer találkoztak, de csak beszélgettek, és inkább nem mondta el, mert nem akart idegesíteni. Sajnos nem tudtam sehogy kideríteni az igazat, csak ők ketten tudják. Akkor úgy éreztem hiszek a páromnak, biztos azért irta az a nő, mert még kellene neki. Viszont azóta is szinte mindennap gondolok rá, mi van ha tényleg megcsalt én meg most is vele vagyok? Hisz ha biztosra tudnám, hogy igaz, nem lennék már vele hiába, hogy 2 hét múlva születik a gyermekünk. Egyszerűen felemészt már ez és azóta betegesen féltékeny is vagyok, telefonját bújom mikor nem látja, pedig előtte sose tettem volna, hisz biztam benne. Elveszett a bizalom.

2016. okt. 29. 20:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm utolsó. És már kapom is a leszavazást, mert a baba és a család érdekeit mertem hangsúlyozni a fenenagy női érzésekkel és kicsinyes bosszúval szemben. A magyar NŐ, a magyar ANYA. Aki barom tanácsot ad, mert akkora egyéniség. Gratulálok a leszavazóknak:-)
2016. okt. 29. 23:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem tök mindegy megcsalt e. Így nem lehet élni, hogy kételkedsz. Szerintem arra figyelj, hogy mi van veletek. Arra, hogy ha megszületik a gyerek az tovább mélyítse a kapcsolatotokat. Szóval ne az legyen, hogy bosszúból te meg csak a gyerekkel foglalkozol csak őt szereted. Nagyon ügyesnek kell lenned, hogy jó irányba menjenek a dolgok.
2016. okt. 29. 23:31
 13/19 A kérdező kommentje:
De hogyan derítsem ki az igazat??
2016. okt. 30. 06:21
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem fogod tudni kideríteni az igazat,és hidd el,számtalan megcsalás van ami soha nem derül ki.

Én a te esetedben nem csinálnék semmit.Lehet megtörtént,lehet nem,de soha nem fog kiderülni,mert bizonyíték nincs csak két ellentétes vélemény.Nem fogsz tudni mit kezdeni ezzel.

Meg hát nem tudom milyen nő az aki egy terhes nőt ilyenekkel zaklat ha igaz ha nem...

2016. okt. 30. 07:18
 15/19 anonim ***** válasza:
34%

Én az ártatlanság vélelmét tartom.. Nem azt kell bizonyítani, hogy ártatlan, hanem azt, hogy bűnös.

Bizonyítva van, hogy bűnös? Van bármi okod hinni az exnek? Tényleg nagyobb hitelt adsz az ő szavának, mint a párodnak?

Mi az istennek hergeled magad ezzel? Pont ezt akarta elérni az a kis qrva.

Majd akkor aggódj, ha tényleg megcsalt, ne akkor amikor valaki azt mondja..

2016. okt. 30. 11:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Utolsóval maximálisan egyet értek!
2016. okt. 31. 09:28
 17/19 anonim ***** válasza:

27 hetes kismama vagyok. Engem most tervez megcsalni...kaptam 2 hetet a végleges megsemmisulésig amíg a cigányasszony gyerekei ezen a héten osziszunet miatt otthon vannak, kovetkezo héten a ferj jon haza kulfoldrol, tehat ezek után visszatérnek a témára....

Úgy gondolom az én boldogságom az első...a gyereknek jobb "csaladban" felnoni ugy hogy egy örökre megalázott,befeszult, bizalmatlan anyát lásson....Inkább a boldogságomat lássa és akkor tudok neki is adni...csonka családban is.

2016. okt. 31. 16:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolso,mar egy masik kerdesnel is emlitetted ,h ciganyasszonnyal trecselt a ferjd,es te terhes vagy...Konkretan tudod,h megcsalt vele,ha gondolod,ird le mi tortent,akar priviben is.

En mar tul vagyok egy megcsalason,ugyhogy van ralatasom.

Nagyon sajnalok minden kismamat,akinek ezt at kell elnie.

Kerdezo.

Kepzeld el,hogy a ferjem exszeretoje a szakitasuk utan masfel evvel,mar terhes volt a parjatol( akit megcsalt).

Terhesen irt egy gonosz emailt,hogy massal is csalt a ferjem,nemcsak vele...Gondolhatod,mit ereztem...mindezt a 25.hazassagi evfordulonk kapcsan.Mert ette a fene,h mi kibekultunk,es szepen elunk...

Terhesen ilyen gonosz volt,ahelyett h a gyerekevel,es magaval foglalkozott volna...

Vannak ilyen nok akik nem tudnak vesziteni...

2016. okt. 31. 16:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Én ezt nem hagynám ennyiben. Most a saját férjemből kiindulva ha engem valaki terhesen így felzaklatott volna, azt a férjem tuti nagyon durván elküldte volna melegebb éghajlatra.

Csak a férjed reakciójának higgy. Ha megmutatod neki a levelet, és erre úgy reagál, hogy rángatja a vállát, zavartan mosolyog, akkor megcsalt. Ha felháborodik, hogy a terhes feleségét valaki alaptalanul így felzaklatja, és mondjuk egy válaszüzenetben Ő elkdüli az exét a p--ba, akkor talán nem csalt meg.

Különben velem történt ehhez hasonló. Egy barátnőm nem szállt le a pasimról, és én arra kértem a pasimat, hogy írjon egy mailt a lánynak, hogy ezt fejezze be hagyja őt békén, és engem tegyen titkos másolatba. Ezt a barátom nem tette meg, elbagatellizálta, elmosolyogta a szitut. Rá fél év múlva kiderült hogy azért, mert tényleg megcsalt vele.. Ha nem csalt volna meg, akkor a fülem hallatára személyesen, vagy egy mail titkos másolátban leépítette volna. De nem tette. Nem véletlenül.

Ha férjed egy ilyen zaklatás után nem küldi el az exét a csudába, de úgy, hogy annak te tanúja legyél, akkor megcsalt. Ez a minimum, ha valaki egy férfi terhes feleségét zaklatja.

2016. okt. 31. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!