Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha valaki jelezné nektek, hogy a párotok megcsal (haver, barátnő, szerető, bárki és bizonyítani is tudja)? Tegye vagy inkább hallgasson?
Figyelt kérdés
2016. okt. 29. 09:05
12/16 anonim válasza:
Én elvárnám, hogy szóljon akár egyéjszakás kaland, akár viszony! Ellenkező esetben én is szólnék. Nagyon nincs hozzá kedvem, hogy hülyének nézzenek a hátam mögött egy csomóan! Utálom amikor mindenki tud rólam valamit, kivéve én. Rettenően megalázó.
13/16 anonim válasza:
Nagyon személyfüggő,van aki jobb ha nem tudja mert nem képes kezelni a helyzetet.Én inkább szeretném tudni,aztán eldönteném hogy mihez kezdenék az infoval.
15/16 anonim válasza:
Én is szeretném tudni. Nincs annál megalázóbb mikor a fél város tudja csak te nem. Ritka gusztustalannak tartom amúgy az egész megcsalás dolgot de ha tényleg nem akar válni akkor legálabb csinálja úgy, hogy senki ne tudja meg. Fel nem fogom mikor kiderül és jön a sírás meg a megbánás. Nem elég hogy megcsalja még duplán megalázza mások előtt.
16/16 anonim válasza:
Egy éves viszony.ott már tudja szerintem a .asik fel csak nem akarja tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!