Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire megérthető?
Az érthető, ha ezért szakítasz vele.
Az nem, ha félrelépsz.
Teljesen ertheto, ha minden mas rendben van, akkor teljesen felesleges szakitani, erre talaltak a ki a szeretoket. Ez nem a vilagvege, es teny, h ez nem egy poligam tarsadalom, de most aszerint akasz elni, h masoknak megfelelj, vagy aszerint h neked mi a jo?
En tuti, h nem a gyakoris valaszok alapjan dontenek pro vagy kontra, spec allatira nem erdekel h egy anonim akarhany szazalekos ketlabu mit gondol a kapcsolatomrol, vagy a donteseimrol:-))
Egy eleted van es a szex ezzel a pasival nem lesz gyakoribb, szoval szereto tartas total esszeru es logikus megoldas:-)
"Már ezerszer szóltam neki hogy ez így nem jó"
Igen s utána?
Ez után hogyan próbáltátok együtt, közös módon megoldani?
Mit tettél? Hogyan kommunikáltál?
Semmit sem tettél.
Azt sem tudod hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban. ... mármint egy emberiben. Miért akarsz hát egyáltalán barátokat vagy szerelmi kapcsolatot?
This is epic retarded mate. ://
Nem vagy ribi mert nem csaltad meg!
Teljes mértékben megértelek, mert nálunk is hasonló a helyezet. Sose volt annyira nagy igényű a szexben mint én, de most meg már kezd a szexuális életünk a legalacsonyabb szintre húzódni. (Nincs senkije ebben biztos vagyok.)
Szóltam en is kedvesen, hogy nekem ez nem elég, utána mar veszekedtem is de hiaba.. Tartom magam mert szeretem+nekem se esne jol ha megcsalna szóval en sem teszem. Maszturbálok naponta. Bírom így ameddig bírom.
Csak az a baj, hogy a szexuális kiéhezésemet meg észreveszi más férfi. Nehéz ellenállni, de megteszem.
+úgy gondolom ha egyszer megteszed, meg fogod még egyszer meg még egyszer, aztán azon kapod magad hogy hónapok óta csalod stb stb. Úgyhogy vagy szerezz be egy vibrátort vagy ha tényleg nem bírod akkor szakits!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!