Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mik lehetnek az intő jelek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik lehetnek az intő jelek, ha férfi megcsal?

Figyelt kérdés

Szex rendben van, telefonját nem rejtegeti.

Létezhet mégis olyan, amiért a nő nem nyugodt?

2016. okt. 11. 11:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem ellenőrizgetem, soha nem is ellenőriztem.Ő hív fel ha van ideje.
2016. okt. 11. 14:15
 12/18 anonim ***** válasza:

Ja,megint te vagy az a 32 éves, aki félti az 58 éves pasiját???:)

Ha a helyében lennék,én féltékenykednék rád,nem fordítva...

2016. okt. 11. 16:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Meglehet hogy fàradt és nem akar ölelkezni stb van ilyen hagyd hogy ő közeledjen !
2016. okt. 11. 22:27
 14/18 A kérdező kommentje:

Féltékeny is, nem gyengén.De én meg nem csalnám, attól sokkal jobb vele minden téren, minthogy egy kalandért feladjam ezt a kapcsolatot.

Persze, hogy féltékeny vagyok.Mindig is nagy csajozós volt, és még ma sem vak.Annak ellenére aggódok, hogy a ma éjszaka is fantasztikus volt, mégis ott van bennem az, hogy mi van ha...?

2016. okt. 12. 05:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Mondom,keress munkát! Mert ennek az lesz a vége,hogy a csávód szex közben fog meghalni,csakhogy neked bizonyítson!
2016. okt. 12. 07:07
 16/18 A kérdező kommentje:

Folyamatosan önéletrajzokat küldök, előbb-utóbb sikerül.

Miért halna meg rajtam?Akkor is ennyit voltunk együtt amikor dolgoztam, sőt volt olyan, hogy két óra alvással mentem be dolgozni.Nem kell bizonyítson nekem semmit az égvilágon, csak a hülye gondolataimat felejteném már el.Okot nem adott rá, tuti én diliztem be.Majd elmúlik.

2016. okt. 12. 08:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Nálunk semmi jel nem volt,együtt èltünk. Egy szèp napon, a gépen képeket nézegetve derült ki,hogy a kezdetektől csal. A hulye lementette a beszélgetèseit, az orrom elé. Amatőr. Közben gyerek is született.
2016. okt. 12. 09:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom.:(
2016. okt. 12. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!