Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lehet nagyobb az egója, ki kapta el jobban a pasit ebben az esetben?
Az a baj, hogy az önbecsülésed vágja taccsra egy ilyen kapcsolat, hidd el nekem.
Tudod, nem csak úgy volt 12 évig a szeretőm, hogy csak ő egyedül lett volna.Mellette is volt mindig valaki, szinte mindig nősek, mintha őket vadásztam volna.Most tudod mi van?Ülök itt az ebédlőben, és napok óta azon rettegek, élettársam megcsal-e?Tudod félek, hogy visszakapom az Élettől azt a sok szemétséget, amit tettem.:(
"Maradjunk annyiban, hogy az értékrendem szerint nem ölök embert..."
És nem is szülsz.
Kérdező, nekem azt áruld el, hogy mi volt a célod ennek a kérdésnek a feltevésével? Mit akarsz hallani?
Szerintem senkinek nem kell, hogy nagy legyen az egoja ilyen dolgok miatt. Voltam már szerető és feleség is, de sosem éreztem magam büszkének pusztán ezért. Az én egomat és az ÉRTELMES, VALAMIRE VALÓ nők egoját NEM ez építi. Voltam 21 évesen feszes testtel egy 50 éves pasi szeretője, aki még tíz év múlva is írogatott nekem. Mire kellett volna büszkének lennem? A testemre? Adottság! Semmit nem tettem érte! A szexre? Dugni az állatok is tudnak!
Miért lennék arra büszke, hogy a férjem nem hagy el? Miért növelné ez egomat? Komolyan, megesküdtünk, múködtetjük a családot, eleve olyan emberhez mentem hozzá, akiről tudtam, hogy kell neki a gyerek meg a család, önmagában azért, mert velem van, minek lennék büszke?
Nekem egész más dolgok táplálják az egomat: munkahelyi sikerek, gyereknevelési sikerek, és igen, a párkapcsolati sikerek is, de NEM maga a dugás, vagy hogy hazajár kimosni a szaros gatyáját, hanem az, hogy szépen élünk, működünk!
Kérdező, ebben igazad van, de én akkor is úgy gondolom, hogy pár szenvedélyes kufircolás helyett inkább egyéb dolgokra vagyok büszke.
Különben meg azért nőként pasit fogni annyira nem nagy dolog, miért állítod be úgy, mintha ez valami hatalmas ügy lenne. 37 éves vagyok, van két gyerekem, és múltkor ezer év után elmentem egy hasonló korú barátnőmmel szórakozni. Mégcsak nem is csíptük ki magunkat különösebben, rajtam már a kor is látszik kicsit, ennek ellenére ittunk kicsit, felszabadultan táncoltunk, hát le nem tudtuk magunkról vakarni a pasikat. Ha akartam volna, minimum hármat hazahozok, és igen, volt olyan, akivel tudtam volna szenvedélyesen csinálni ezt-azt.
Mégsem erre vagyok büszke, hanem arra, hogy itthon vár a férjem meg a gyerekek.
Komolyan, ahhoz hogy egy nő ne kapjon pasit, amikor csak akar, extrém csúnyának kell lenni. Ez nem teljesítmény! Szépen vezetni egy családot, közben munkahelyi sikereket elérni, na az, az teljesítmény.
Kérdező, én értem miről beszélsz.(én vagyok aki 12 évig volt szerető)
Nekem is vannak ilyenek.És valóban van egy varázsa, jó érzés ha izzik a levegő, de tudod, hogy titokban kell tartani a kapcsolatot.Talán ez is ad egy pluszt a kapcsolatnak.
Én aztán nem ítéllek el, mi jogon is tenném pont én?Igaz, senkit nem is szoktam megítélni.Ha nektek jó, akkor miért ne?Egy élete van mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!