Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lehet nagyobb az egója, ki kapta el jobban a pasit ebben az esetben?
9# Miert, mi a problemad vele? Alapbol sem, nem csak emiatt nem lennek senki hazi cseledje, es teny, hogy sok ferfi a kenyelem miatt nem hagyja el a parjat.
A mi kapcsolatunkat a szeretet, szenvedely, stb tartja ossze, nem az en haziassagom, ennyi :D (Nyilvan nem arrol van szo, hogy ket tanyert se vagyok hajlando elmosogatni.)
:D
Hú most nem írom le, mi jár a fejemben, mikor dugom a szeretőm.
De maradjunk annyiban, hogy én csábítom el, ő meg beadja a p... a derekát.
A legtöbb ilyen liba a feleségem poros nyomába nem ér, és ezt én is tudom. Nem is lecserélni akarom, de néha jól esik egy kicsit kalandozni. Idegen pi.na edzi az embert. ;)
Eleinte még bele-belefutottam pár ostoba kis pi.csába, aki azt hitte, hogy azért, mert 20 éves, meg fogok örülni és válok érte, ő meg beleülhet a készbe. Azóta rutinosabb vagyok.
Szóval onnan kezdem, hogy kivétel nélkül defektes az összes csaj, aki férjes pasival kezd. Nem kihívás. Dugni jó, de ennyi.
A feleségem szerelemből vettem el, és még mindig szeretem. Akkor is, ha sokan ezt nem hiszik el.
Ha nem lenne jó vele, bármikor elválhatnék.
Cukormókus, ha csak a kényelem kell meg a vasalt ing, akkor beköltöztetem a szeretőm, és boldogan rabszolgázik, hogy bebizonyítsa, hogy ebben is jobb, mint a (volt) feleség. ;) Nehogy azt hidd, hogy ha együtt élnétek, neked csak dugni kéne.
Nos, pont azért nem vagy több, mert másra nem vagy jó, csak dugni. :D
37/F
14 vagyok.
Puncimókus, mit nem értesz?
Ha a feleségben már csak annyi a jó, hogy van aki mos és főz, akkor ki kell rakni, és be kell költöztetni a szeretőt. És majd akkor a szerető fog mosni és főzni, mint a kisangyal.
Ha a pasi nem tette meg ezt a lépést, és marad a feleségével, az azért van, mert téged nem tart másra alkalmasnak, csak arra, hogy beléd ürítse a tárat.
És nem akkor érték a szex, mint ahogy te azt képzeled. Mit gondolsz, a feleségét melletted nem dugta meg?! Dehogynem. És mégsem volt elég arra, hogy ne lépjen félre, pedig ő nem CSAK kefélni jó.
Szerinted miért házasodtak össze? Kényszerből?
Ne áltasd magad, azért vette el pont azt a nőt, mert tud valamit, amit az addigi csajai nem. És pont ez a valami az, amiért nem dobja el minden kis ribizliért, aki hanyatt dobja magát.
És el se tudod képzelni, hány nőt lehet megfektetni azzal a dumával, hogy a feleséged nem ért meg, és neked is jár a szerelem és a gyengédség. :D
Most téged kefél, holnap mást fog.
Értékes a szex?! Ne viccelj, már 10 ezer forintért szopnak csajok lakásokon, az utca szélén pár ezresért árulják a testüket. :D
Te pedig ingyen adod, mert ennyit érsz. :D Na jó, kapsz egy hamburgert meg egy kólát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!