Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lehet nagyobb az egója, ki kapta el jobban a pasit ebben az esetben?
25: Látod, látod, erre mondják azt, hogy ostoba kur.va. Ha lenne egy kis eszed, és minden menetért kérsz legalább egy ötezrest. :D
De vannak olyan fiatal csajok, akik egy kis szexért házat vagy kocsit kapnak, nem csak testnedveket. :D
Atya Isten!!444!!!
Annyira buta vagy, hogy azt szavakba se tudom önteni. Figyelj itt mindenki hülye csak te vagy helikopter. Állapodjunk meg ebben szerintem.
Egyébként....
"Ego" keressünk rá erre a szóra.
Neked szerintem elég nagy van. Sőt!
A Kérdező nem is akarja, hogy elhagyja a hapsi a feleséget, egyszerűen csak élvezi azt amit ad, és kap is.
Kérdező, 12 évig voltam szerető, de én bele is szerettem.Nem javaslom hosszútávon, egy idő után, mondjuk amikor te is feleség leszel, elgondolkodsz ezen.A szexen kívül másra nem kellettek egymásnak, ez oké.
De mi van ha bármelyikőtök részéről mélyül a dolog?Na, ott kezdődnek majd a gondok.
Neked Babám nincs hiány benne az tuti.
Csak az értékrendeddel akadnak gondok. De mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!