Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kinek lehet nagyobb az egója,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek lehet nagyobb az egója, ki kapta el jobban a pasit ebben az esetben?

Figyelt kérdés
1. A szerető hölgy, aki vonzerejével elcsábította a férfit.. 2. vagy a barátnő/feleség, akit a férfi nem hagy el mert ragaszkodik hozzá meg a megszokotthoz, meg az együtt töltött évek miatt?

2016. okt. 10. 22:04
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
79%

25: Látod, látod, erre mondják azt, hogy ostoba kur.va. Ha lenne egy kis eszed, és minden menetért kérsz legalább egy ötezrest. :D

De vannak olyan fiatal csajok, akik egy kis szexért házat vagy kocsit kapnak, nem csak testnedveket. :D

2016. okt. 11. 09:38
 32/49 A kérdező kommentje:
30: "Akinek nincs pénze prostira az szeretőt tart" 😂😂😂😂😂😂 Ez az év vicce. Igen, Bill Clinton-nak se volt 10 ezer forintnak megfelelő dollárja azért cumiztatta le Monicát, meg Jude Law is szegény mint a templom egere, azért tücskölte a bébiszittert😉 a gondolatmeneted egy darab sz.
2016. okt. 11. 09:58
 33/49 Urbanizálódott állat ***** válasza:
80%

Atya Isten!!444!!!

Annyira buta vagy, hogy azt szavakba se tudom önteni. Figyelj itt mindenki hülye csak te vagy helikopter. Állapodjunk meg ebben szerintem.

2016. okt. 11. 10:00
 34/49 A kérdező kommentje:
30: mi a gond azzal ha egy nő szereti a szexet és az apatejet?;) Csak a férfi élvezheti, vagy mi?? Persze ha a feleséged élvezné az apatejedet azt csípnéd mi?;) Vagy azt szereted, ha a feleséged fintorog meg hány a tejedtől? na ugye, hogy nem...
2016. okt. 11. 10:01
 35/49 A kérdező kommentje:
Van pénzem, neki is van pénze. Nekem nem kell az övé, neki nem kell az enyém;) Most komolyan abból indulsz ki hogy minden nő csóró?😂😂
2016. okt. 11. 10:04
 36/49 Urbanizálódott állat ***** válasza:

Egyébként....

"Ego" keressünk rá erre a szóra.

Neked szerintem elég nagy van. Sőt!

2016. okt. 11. 10:12
 37/49 A kérdező kommentje:
36: Az önbizalom fontos ebben a világban.
2016. okt. 11. 10:15
 38/49 anonim ***** válasza:
0%

A Kérdező nem is akarja, hogy elhagyja a hapsi a feleséget, egyszerűen csak élvezi azt amit ad, és kap is.

Kérdező, 12 évig voltam szerető, de én bele is szerettem.Nem javaslom hosszútávon, egy idő után, mondjuk amikor te is feleség leszel, elgondolkodsz ezen.A szexen kívül másra nem kellettek egymásnak, ez oké.

De mi van ha bármelyikőtök részéről mélyül a dolog?Na, ott kezdődnek majd a gondok.

2016. okt. 11. 10:21
 39/49 Urbanizálódott állat ***** válasza:

Neked Babám nincs hiány benne az tuti.

Csak az értékrendeddel akadnak gondok. De mindegy.

2016. okt. 11. 10:25
 40/49 A kérdező kommentje:
38. Köszönöm az értelmes választ. Az én részemről vele ez a dolog már lassan leágazóban van, csupán kétszer voltunk együtt, jelenleg úgy érzem nincs szükségem több alkalomra úgyhogy valószínűleg itt jó hamar be is lesz fejezve.
2016. okt. 11. 10:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!