Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan zajlik a "gyåsz"fo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik a "gyåsz"folyamata megcsalås utån?

Figyelt kérdés
Megcsalt a fėrjem, ezek utån elköltöztem tőle a gyerekünkkel.A sīrôs, dühös szakaszon kb.1 hônap alatt lettem tûl.De mėg fåj.A gyerek miatt muszåj talålkoznom vele.Az elmûlt 2 alkalommal kedveskedett, bôkolt, prôbålt közeledni.Szeretem, de nem akarom, hogy több fåjdalmat okozzon.
2016. okt. 8. 21:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Mennyi idő a közönyt elėrni? Gyorsīthatom valahogy?
2016. okt. 8. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Sajnálom. Engem a feleségem csalt meg.

Sírós dühös szakasz nekem is kb 1 hónap de lehet 2 is volt. Aztán közömbös szakasz 2-3 hónap, aztán kicsit depis szakasz újabb 2-3 hónap. Aztán most már hivatalosan elváltunk, ez sokat jelentett, most már nem izgat a dolog annyira, úgy tekintek az egészre mint egy leckére az élettől. Nem haragszom rá, nem utálom, de nem is szeretem, igazából közömbös számomra. Úgy fogom fel hogy nem voltunk egymáshoz valóak, majd jön egy olyan nő akivel passzolunk.

Felgyorsítani nem tudod. Vissza ne fogadd semmiképp, mert újra bántana. Szorítkozzatok csak a gyerekekkel kapcsolatos dolgokra és kész, mi is azt csináljuk.

Biztos hogy nehéz lesz mire kijössz belőle, erőssnek kell lenni, és nem szabad a miérteken agyalni, csak előre nézz!

2016. okt. 8. 21:37
 3/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm :)

Akkor kb.fėl ėv.Igyekszem nem agyalni, de az estėk kegyetlenek.

Kīvånom, hogy talåld meg a pårod!

2016. okt. 8. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Bár engem nem megcsalt a párom, hanem egész egyszerűen eltűnt az életemből úgy, hogy szinte semmi választ nem adott, de én sem bírok kijózanodni ebből a csalódásból.

Amikor valakivel együtt tervezitek a jövőt, családot és egy életet építesz kettőtökre, akkor mindenre számítasz, csak erre nem. Átérzem a fájdalmad.

Ebben semmi más nem segít, csak az idő. Kitartás, idővel könnyebb lesz és talán a szerelme is rátok talál újra!

Én is ebben reménykedem.

35/N

2016. okt. 9. 00:40
 5/7 Fish1 ***** válasza:

Szerintem felgyorsítani nem tudod. A változás mindig fájdalommal jár. Arra vigyázz, hogy ne csapjon át önsajnálatba, mert abból nehezebb kijönni.

Szerintem elmélkedj a dolgokon, hogy pl. mi nem működött jól a kapcsolatotokban, hogy a férjed félrement, mi az, amit legközelebb másképp csinálnál? Miben hibázott ő és miben te? Ezekből a dolgokból sokat lehet tanulni és a következő kapcsolatodba már okosabban kezdhetsz bele.

2016. okt. 9. 03:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Hat,akkor gyorsan atestetek rajta,nekem evekbe telt,igaz,en eleg lelkis vagyok...

Sot,a serelem,mint egy tuske,mindig benned marad,ha szeretted.

Mert nem megy parancs szora az utalat,a kozony...

2016. okt. 9. 05:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek! Kīvånom mindegyikőtök talålja meg a pårjåt!
2016. okt. 9. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!