Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal, de tagad, ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal, de tagad, ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

A párom egy ideje rendszeresen írogat az új kolléganőjével, de ezeket a beszélgetéseket nem mutatja meg, sőt, még utána gyorsan ki is törli, így csak annyit látok, hogy a telefonján felugrik a nőci képe és akkor jön a magyarázkodás, hogy csak a munkáról beszélgetnek és gyorsan elzárja a telefont, pedig nem titkosügynökként dolgozik.

Volt csapatépítő bulin is, aztán egy munkatársa oldalán fel volt rakva pár kép, köztük egy olyan is, amin a párom ezt a nőt ölelgeti a háttérben és "úgy" néz rá, hogy majd felfalja, de ezt is kimagyarázta, hogy csak részeg volt, mindenkivel ölelkezett. Aztán ez a kép később el is tűnt.

De a végső dolog az volt, amikor épp fürdött és sms jött a telefonjára ettől a nőtől, nem tudtam megnézni, mert zárolva van a telefonja, gyorsan kikapta a kezemből és elszaladt a telefonnal "cigizni".

Ráadásul mi már jó ideje nem is szexelünk.

Rákérdeztem, de tagad mindent, hogy én ezt beképzelem, meg már betegesen féltékeny vagyok. De akkor is érzem, hogy valami biztosan van köztük... Szakítani akarok, mert ezt már nem bírom. De mit lehet reagálni arra, ha kitartóan tagad tovább? Úgy néz rám, mint aki rémeket lát, pedig elég egyértelműek a jelek... De kimagyaráz mindent.

2016. szept. 28. 18:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Az alapján, amit leírtál, amit a telefonjával művel, egyértelműen megcsalás. Az ilyet mindig a végsőkig tagadják a férfiak. Plusz a fotó is a kolléganővel.
2016. szept. 28. 18:38
 2/22 anonim ***** válasza:
95%

Ha ennyire egyértelmű jelek vannak, akkor szerintem felesleges, hogy bevallja. Hagyd el. Ezeket tényleg félreérthetetlen dolgok.

Ha arra vársz, hogy bevallja, addig lesztek együtt, amíg össze nem jön ezzel a nővel.. Jobban jársz, ha most lépsz.

2016. szept. 28. 18:38
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell a szakitashoz bevallania. Egyertelmu, hogy megcsal, szakits es kesz.
2016. szept. 28. 18:43
 4/22 Szergej55 ***** válasza:
91%
Nem értem, minek győzködöd ahelyett, hogy faképnél hagynád végre.
2016. szept. 28. 18:47
 5/22 A kérdező kommentje:
Mit mondhatnék akkor neki, hogy ne ő legyen az ártatlan bárányka a féltékeny házisárkánnyal? Mert most így állítja be magát.
2016. szept. 28. 18:51
 6/22 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell semmit sem mondanod, egyszerűen közöld vele, hogy vége és hagyd ott....
2016. szept. 28. 18:55
 7/22 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként megnézném az arcukat ilyenkor azoknak a pasiknak, amikor közlik velük a "jó hírt" ! :)
2016. szept. 28. 18:58
 8/22 anonim ***** válasza:
95%

Ba_zd ki a pitsába a cuccait, aztán menjen a kolléganőjéhez!

Sosem fogja beismerni a megcsalást, szeretne minél tovább hülyének nézni.

Meg hát fél, hogy a nőci nem fogja mosni a szaros gatyáit...

2016. szept. 28. 19:04
 9/22 anonim ***** válasza:
67%

Azt várod, hogy megnyugtassunk? Hát nem tudunk !

Jól érzi magát a biztosban, de már nem rád van szüksége.Nem fog semmit bevallani, mert akkor vége lenne a tiszta ruhának, meleg vacsorának, és a kellemes meleg otthonnak. Persze, zavarja a gyanúsítgatásod, de megéri ez a kis kényelmetlenség neki. Lehet a nő férjezett,nem tud hozzá költözni, de tuti hogy már vele szeretkezik, és nem veled, mint írtad is.

2016. szept. 28. 19:11
 10/22 anonim ***** válasza:
92%
Az en ex ferjem is vegig tagadott, de aztan sikeresen lebuktattam. Neha nem kell megvarni s bizonyitekot, hidd el a lenyeget mar tudod.
2016. szept. 28. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!