Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom megcsalt és most megint nálam próbálkozik. Hogyan lehet hatásosan lekoptatni?
Ez úgy 1,5 hete történt. Most nem is szeretnék erről olyan sokat mesélni, mert nem is ez a fontos, de röviden annyi, hogy nagyjából tudom az okát, hogy miért csalt meg. Talált egy nálam sokkal szebb lányt. Ebből nyilvánvalóvá vált számomra, hogy neki a külsőségek fontosabbak.
Nem tudom, hogy részeg volt vagy valami, de írt nekem, hogy sajnálja, hogy ezt csinálta, ő is tudja, hogy nem ez volt a helyes. Szépen elküldtem melegebb éghajlatra. Ma pedig felhívott hogy ne hülyüljek már, "csak" megtetszett neki a lány és ennyi, de nem szeretne tőle többet.
Nem tudom már hogyan tudom érthetőbben elmondani, hogy szálljon le rólam, de vagy személyesen akar velem találkozni, vagy hív stbstb...
20/L
Csak megtetszett...de szànalmas.
Tudod ki szolna ezek után hozzá?! A halál.
Ne hülyülj, csak megtetszett neki...
Na itt kapott volna egy olyan üzit, hogyha mégegyszer ír, feljelentem, aztán tiltás mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!