Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne lekoptatni egy bolond csajt?
Hónapokig ignorált, de most kitalálta, hogy mégis én kellek neki.
Nekem azóta barátnőm van és akkor sem érdekelne, ha egyedül lennék. Napi rendszerességgel zaklat minket. A barátnőmet fenyegeti, engem próbál elcsábítani, a szüleimet pedig arról győzködi, hogy mennyire jó lenne nekünk együtt és segítsenek neki felnyitni a szemem, a barátnőmet pedig kitúrni. A barátaimmal ugyanezt akarja elérni, természetesen sikertelenül, de akkor is zavar, hogy próbálkozik.
A szép szóból nem ért, már mindenhogy megpróbáltam elküldeni. Egyszer azt hittem leszakadt végre rólam, de 1,5-2 hét után újra feltűnt.
Sajnos van ilyen....
Figyelmen kivul hagyni nem tudod, mert o folyamatosan porgeti magat. Ha rossz szexualis elmenyt adnal neki, akkor tavabbra is abban remenykedne, hogy "javithato". Sajnos nincs mit tenni; minden alkalommal meg kell neki mondani hogy te mar nem akarsz tole semmit. Aztan penditsd meg neki, hogy ez zaklatas es buntetheto es te nem akarod hogy zaklasson sem teged sem a csaladod sem a barataid. Kovetkezo megkereses utan; rendorseg. Bejelentest teszel es kesz. Egyebkent mindenrol keszits feljegyzest ezutan. Mikor keresett hogyan, hol, mit mondott, te mit mondtal. Ezzel ha beszmesz a rendorsegre, akkor nem kerdeznek ok semmit, hanem kimennek hozza es elbeszelgetnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!