Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Velem csalja a barátnőjét....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem csalja a barátnőjét. Mondjam el a lánynak? Részletek lent.

Figyelt kérdés
A történet onnan kezdődik hogy kimentem Londonba dolgozni egy és fél évre. Ekkor szakitottam barátommal mivel ő nem volt hajlandó velem tartani. A kint létem alatt már mikor közel volt a hazajövetel vette fel velem a kapcsolatot bánja hogy elveszített hiányzok neki blabla. Beszélgettünk pár hónapot és mire hazajöttem július közepén elkezdtünk találkozgatni nagyon jól esett végre a kinti munka után egy kis társaság . Szinte vele töltöttem a nyaram végét. Én nem akartam velem összejönni világosan megmondtam neki hogy csak "legyünk el" . Kapcsolatot nem szerettem volna vele nert sok volt a régen vita . Rengeteg helyre elmentünk együtt szóval tényleg elvoltunk. Ő szeretett volna kapcsolatot de nem érzkek már úgy iránta mint régen de nem ez a lényeg a lényeg az hogy beíratkoztam most egy okjs tanfolyamra . És az egyik osztálytársammal elkezdtünk beszélgetni eldícsekedett a barátjával aki nem más mint a kedves exem és hogy már 1 éve együtt vannak. Elég kellemetlenül érintett a dolog hogy velem csalta meg ha tudom nem mentem volna bele. Nem szóltam semmit de rossz látni mennyire lelkes a lány miközben exem meg csalja . Rákérdeztem exemnél finoman nem mondtam hogy tudok mindenről csak hogy van e valakije persze ő tagadta de láttam a képeket a beszélgetéseket szóval egyértelmű hogy hazudik. Nem tudom mit csináljak ha elmondom neki hogy megcsalta velem én leszek a rossz hogy bekavarok viszont ott a godolat bennem hogy jobbat is kaphat. Azóta nem veszem fel exemnek a telefont se pedig folyamatosan hívogat . 21L
2016. okt. 6. 12:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én nem mondanàm el majd a bnője rà fog jönni sztem lépj le és hagyd az exedet !Mégha el is mondanàd kedves bnőnek hogy a pasija csalja akkor te leszel a rossz mert egy szerelmes nő ilyenkor csak a pasinak hisz !
2016. okt. 9. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!