Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatom meg, hogy a párom együtt van-e a volt (válófélben lévő) feleségével? Részletek lent.
Több, mint egy éve együtt vagyunk a párommal. Van egy felesége, akivel állítólag már rég együtt sem laknak, és válófélben vannak. Van 2 gyerekük, akik közül a kisebbik állítólag nem a páromé. Én összesen 2-3-szor voltam a páromnál, mivelhogy a szülei mellett vett házat, és a kapcsolatunkat bizonyos okokból egyelőre nem vállalhatjuk fel. Ő minden nap szinte jön hozzám. (Soha nem alszik itt.)
Néha vannak olyan dolgok, amik gyanúsak, de kimagyarázza magát mindig. Megbízom benne, legalábbis próbálok, de felőröl a gondolat, hogy a párom lehet hogy nyílt házasságban él.
Tudom, hogy a legegyszerűbb módja az lenne hogy rákérdezzek a feleségnél, de ha véletlenül beigazolódik, amire gyanakszom, szépen csendben ki akarok lépni az életükből, és meghagyni a két gyereknek az apjukat (legalábbis az egyiknek tuti).
Szerintetek hogyan járjak a végére?
Van egy közös vállalkozásunk a párommal, amit vinnünk kell tovább, tehát ha úgy adódna, sem válhatnánk el haraggal.
Nagyon buta vagy kérdező.......
Szerintem nyilvánvaló, hogy csak egy szerető vagy. 1 év alatt eszébe se jutott elválni? mégis mi az oka, hogy nem vállalhatjátok fel a kapcsolatotokat? ja, mert hogy csak szerető vagy.... miért nem alszik soha nálad? ja, mert te csak a szeretője vagy és megy haza a családjához. Ha van egy kis eszed keresel magadnak más munkát és leépíted a párod..., ja bocs, a faszit akinek a szeretője vagy. Nem lennék a helyedben.
Köszönöm a választ.
Bár azt megkérdőjelezném, hogy buta lennék. A helyzet nem olyan egyszerű. Nem miatta, hanem miattam nem vállalhatjuk fel a kapcsolatunkat. Minden este éjfél körül megy el tőlem, mit mondhat vajon otthon? Szerintetek tényleg létezik nyílt házasság?
Nem tudom mit lépjek, halálosan szerelmes vagyok... Emiatt nem látom a fától az erdőt.
1;
Igen van nyílt házasság is ahol belefèr "csak szex" másokkal..
2; De!
Nekem is inkább úgy tűnik hogy szerető vagy ès mint írtad nagyon jól kitudja magyarázni magát nálad az embered, abból gondolom ugyan ezt teszi otthon is az asszonyánál. . Közös ismerős? Felesègnek van közös ismerős? Valaki csak megtudná mondani hogy váló fèl ben vannak e vagy nem..
Csak annyit azèrt mèg hozzà tennék vàlj fèl ben èlő emberek ritkán laknak egy házban!
* válófèlben
*felesèggel van e közös ismerősötök
(Bocsi autókorrekt be van kapcsolva a telómon
😀😀)
Kérdezd meg, mikor lesz a tárgyalás és kísérd el, persze, ha mellébeszél, akkor nincs is folyamatban a per.
Ha nem az övé a második gyerek, akkor miért nem deríti ki , mondjuk apasági teszttel, vagy akár perindítással?
Miért nem akarod felvállalni őt, még te is férjnél vagy?
Ha ezekre a kérdésekre nincs tiszta válasz, akkor megkeresném a feleségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!