Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek miért nem szakítanak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem szakítanak?

Figyelt kérdés

Nem tudom,hogy jó kategória e ,de ha nem bocsi.

Szóval elsősorban megcsalt feleségekhez szól a kérdésem. Ha tudjátok,hogy a férjetek megcsalt titeket már többször is több nővel és nincs gyerek. Miért vagytok még együtt a férjetekkel?

Hogy tudtok így mellé feküdni este az ágyba és szexelni is vele?

Miért nem dobjátok ki?

Mi az ami miatt még mindig tűrtök?

Ezt igazából nem értetettem sose ,valaki megmagyarázná nekem.Írhatnak férjek is persze,akik megcsalják az asszonyt.

Most ezzel nem vitát akarok nyitni,csak nem értem a dolgot.

2016. okt. 5. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert ezek a nők örülnek hogy legalább egy pasi törődik velük és nem bíznak abban hogy még egyet össze tudnak szedni
2016. okt. 5. 19:08
 2/3 A kérdező kommentje:
De szép a csaj én is ismerem az illető párost és a férjének már nem tudom ,hogy hány szeretője volt mellette ,szerintem mindennap más nőt dug.
2016. okt. 5. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól, hogy te szépnek látod a nőt, még nem biztos, hogy ő is annak látja magát.

Az önbizalomhiány nem csak a csúnya szürke verebeket sújthatja.

Bár személyes tapasztalatom nincs, de ismerősi körben van ilyen. Ott általában az önhibáztatás a fő ok: "oké, szemét volt, de hát én sem úgy viselkedtem", "akkoriban nem volt jó a kapcsolatunk", "oké, neki nem volt sok nője, megértem, hogy újra vágyott - de hát visszajött hozzám..."

Ettől függetlenül ők (külső szemlélőként) nagyon jól megértik egymást, és bizonyára a maga szintjén törődik is vele a pasi, valamilyen formában van érzelmi kötődés. A csaj pedig újra és újra elhiteti magával, hogy most aztán már tényleg nem lesz többet ilyen...

2016. okt. 5. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!