Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a Páromnak hogy már nem szeretem és megcsaltam?
A Párommal több mint 2 éve vagyunk együtt, de már csak veszekedünk és már csak emberileg szeretem
Közben megismertem egy másik férfit akivel egy hullámhosszon vagyunk és teljesen beleszerettem.
Próbáltam helyrehozni a kapcsolatomat de semmilyen kompromisszum vagy beszélgetés sem a tettek nem segítettek. Végül megcsaltam a Párom, pedig ez az elveim ellen is szól. De belátom gyenge volt a morális tartásom.
Tudom hogy ha most elmondom neki hogy megcsaltam akkor teljesen összetörik. Pláne hogy most igazán mély ponton van az élete.
Már csak barátilag tekintünk egymásra de egyikünk sem kész kimondani a kapcsolat végét.
Örlődök hogy most mondjam e el neki hogy megcsaltam vagy később mikor már egyenesben lesz az élete.?
Jelenleg az egyetlen ember vagyok az életében akire számíthat és nem akarom hogy most, mikor a legrosszabb időszakát éli teljesen padlóra kerüljön, mert tudom hogy abból nem rudna kimászni. Ellenben mindenképp meg akarom neki mondani a megcsalást mert ezt tartom helyesnek.
Mit tegyek?
"Hogyan mondjam el a Páromnak hogy már nem szeretem és megcsaltam?"
Így. :D rövid, tömör egyszerű.
1 évet örlődtem, hogy hogyan szakítsak a pasimmal, akinek mélyponton volt az élete. Sok dolgot ő cseszett el, másokat készen kapott, de egy dolgot tudok mondani: szakíts vele.
Nem vagy felelős a másikért, lehet sosem lesz jobb helyzetben, jobb érzelmi állapotban. Az én pasimnak kellett az a pofon az élettől, h én is otthagytam. Utána tudta összekaparni magát. Nem azonnal. Fél év alatt.
A megcsalást elmondani szerintem felesleges, mert azzal csak a saját kis lelkeden akarsz könnyíteni. Mondd el, h mást szeretsz és kész. Belerúgni még1x a földön fekvőbe nem kell.
Mondja el ha megbanta es szeretne megmenteni a kapcsot,de minek rugjon bele a foldon fekvobe meg utoljara?
Ugyis meglatja majd oket egyutt,ra fog jonni h a masik tenyleg tovabblepett,de azt minek tudnia aminek a vegkimenetel szempontjabol semmi jelentosege?
Elmondod h mar nem szereted es vege.
Azert a vallad ne veregesd meg azert, amit tettel.
"Már csak barátilag tekintünk egymásra de egyikünk sem kész kimondani a kapcsolat végét."
Ez ellentétes.
Beszéld meg vele a helyzetet és legyen vége. Megcsalást felesleges elmondani, mert a, csak oktalan rontás, és b, csak hivatalosan megcsalás, míg valójában, már régen nem is vagytok együtt.
#16 mondj egy cimet, kuldok neked hanyos zacskot.
Remek emberismero lehetsz, ha igy kiismertel 4 sorom alapjan.
Sosem csaltam,en el sem jutnek idáig, de azt tudom, h aki bevallja a megcsalas tenyet ilyen esetben, az valojaban nem megtiszteli a parjat az oszinteseggel, hanem a sajat lelken akar konnyiteni.
HA igy is, ugy is szet fognak menni, akkor a parjanak ez egy utolso dofes lesz, ergo nem segit vele. Lehet h joga van megtudni az igazat, de nem biztos h jelen esetben a szr passzan segit vele a kerdezo, ha meg ezt is az orrara koti.
Mas lenne a velemenyem, ha a kapcsolatot rendezni szeretne es tiszta lappal inditani, ez esetben alap, h elismeri h hibazott, de most nem ez a szitu.
Es bar ellenkezo a velemenyem a tieddel, en legalabb kulturaltan adtam elo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!