Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás, Szakítás, Sérelmek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás, Szakítás, Sérelmek? Hogyan vágnál vissza az exednek, ha lenne módod rá?

Figyelt kérdés

Közvélemény kutatás! :)

Mindegy, hogy megcsalás, fizikai bántalmazás, szakítás stb.

Ha van bennetek sérelem vagy gyűlölet és harag az exetek iránt hogyan ***nétek ki vele?

Pl: csinálnátok valamit a kocsijával, vagy pletykát terjesztenétek róla? Véleményeket várok :)

Esti unalom, és hátha jókat nevetek az ötleteken, hajrááá :D

20F

2016. okt. 4. 23:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Az előttem lévő választ elolvasva örülök, hogy sok nyomi kisembernek szerencsére azért nem jut hatalom a kezébe. Bár a legtöbbjüknél valószínű, hogy csak szánalmas vergődés lenne az eredmény.
2016. okt. 5. 01:59
 12/15 anonim ***** válasza:
97%

Nekem sikerült a tökéletes bosszú.

Egy héten belül megismertem egy másik pasit. Fiatalabb nálam is, az volt férjemnél 9 évvel.

Ráadásul nagyon jól néz ki: mellé se állhat. ;)

A gyerekek imádják (az ő csaját utálják).

És hiába remélte, nem futó kaland lett.

Mikor idén megesküdtünk, teljesen kiakadt. (Ő többet van fasírtban a csajjal, mint együtt.)

Aztán előbb én találtam jobb munkahelyet, aztán a férjem. De az exnek természetesen fizetni kell a gyerektartást, a maradékból pedig nem tud albérletbe menni az anyjától.

Most elcsicseregték a gyerekek, hogy jön a kistesó. Három napig részegen bőgött egy kocsmában.

Múlt héten egy másik pasival láttam a nőjét smárolni egy buszmegállóban. Nem hiszem, hogy tud róla. Legyen meglepetés!

Mindezt úgy, hogy nem akarok bosszút állni, csak élem az életem. Engem az sem zavarna, ha boldog lenne mással. De azt nem állítom, hogy nincs bennem káröröm. :D

2016. okt. 5. 07:45
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

Pont mint a # 12-es. Élem az életem, és boldog vagyok az új párommal. Ennél szebb bosszú nincs is.

Nem vagyok amúgy szent, egy kis fricskát azért megengedtem magamnak... az exem borzasztóan lusta, önző és kényelmes volt szexuálisan, nagyon nem volt jó vele a szex, és ezen nem is akart változtatni.

És egyszer csak úgy mellékesen megemlítettem neki, hogy hány orgazmusom volt előző éjjel az új párommal... az arckifejezése nekem mindent megért! Ennél szebb bosszút el sem tudok képzelni!

2016. okt. 5. 11:52
 14/15 A kérdező kommentje:

utolsó 2válaszoló!

Örülök a boldogságotoknak! :)

SOk sikert Nektek

2016. okt. 5. 12:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerencsére még nem volt ilyenben részem, de sztem is a legjobb bosszú az, ha azt mutatjuk, hogy le se tojjuk, nélküle is tök jól boldogulunk. Max. esetleg erre rátolni egy lapáttal úgy, hogyha megtudjuk, épp hol tartózkodik, akkor megjelenünk ott (csak akkor, ha nem egyértelmű, hogy miatta) a lehető legjobb formánkat hozva külső terén, és baromi jól szórakozunk.
2016. okt. 5. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!