Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, Szakítás, Sérelmek? Hogyan vágnál vissza az exednek, ha lenne módod rá?
Figyelt kérdés
Közvélemény kutatás! :)
Mindegy, hogy megcsalás, fizikai bántalmazás, szakítás stb.
Ha van bennetek sérelem vagy gyűlölet és harag az exetek iránt hogyan ***nétek ki vele?
Pl: csinálnátok valamit a kocsijával, vagy pletykát terjesztenétek róla? Véleményeket várok :)
Esti unalom, és hátha jókat nevetek az ötleteken, hajrááá :D
20F
2016. okt. 4. 23:59
1/15 anonim válasza:
Én anno "enyhén" lerészegedtem és elhordtam az exem minden riherongy ku*vának facebook üzenőfalon. ( megbántam ) :D
2/15 anonim válasza:
Sehogyan.
Engem a bosszú sosem motivált.
Ettől függetlenül azért valami röhejes sztorit olvasnék én is :D
3/15 A kérdező kommentje:
1.válaszoló: az gyönyörű lehetett :D :D
2016. okt. 5. 00:11
4/15 A kérdező kommentje:
2. igazad van, a bosszú nem motivál, és nem is jó dolog...de néha igenis jólesik :D
2016. okt. 5. 00:11
5/15 anonim válasza:
Nem vágnék vissza, de láttam egy videót amin jót szakadtam. Hátsókerék meghajtású kocsi hátsó kerekét és az első lökhárítót a csávó összekötötte acélkábellel és vette, hogy a szomszéd menne vele munkába xD
6/15 A kérdező kommentje:
utolsó: bemásolod a video linkjét? hadd röhögjünk :D
2016. okt. 5. 00:13
7/15 anonim válasza:
Előbb-utóbb mindenki megkapja, amit érdemel... Nem kell bosszút állni.Az kicsinyes, méltatlan dolog.
8/15 anonim válasza:
Sima gyűlöletnél gépágyú, durvábbnál valami olyan "kúrát" kaphatna tőlem, mint Theon Ramsy-től. Csak még brutálabbat.
9/15 anonim válasza:
#5 ös vagyok. Még régebben láttam facen, megpróbálom megkeresni youtoubon, de most lefekszem.
10/15 anonim válasza:
Én lépcsőzetes bosszut hajtanék végre rajta, amitől szép fokozatosan kikészülne. Először a szüleivel hoznék össze egy tartós haragot, összeveszést. Ezután megpróbálnám elérni, hogy kirúgják a munkahelyéről. Erre vannak módszereim, most nem akarom részletezni.. Ha ez megvolt, utána feltöretném a facebookját és midnenféle bhaszós videóval árasztanám el, amin ráfoghatóan ő szerepel. A szüleivel elhitetném, hogy ő az ország legnagyobb qrvája és ebben még segítettem is neki mert ő kért meg rá. Tudom, hogy ezekért feljelenthetne, de bizonyíték hiányában úgy is elbukná. Röviden összefoglalva, addig nem nyugodnék, még ki nem csinálnám teljesen és nem válna olyan rosszá az életet, aminél úgy érezné, hogy az is jobb lenne, ha véget érne... Most hirtelen ezek jutottak eszembe. 34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!