Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kikezdett vele, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikezdett vele, vagy csak ártalmatlan kedvesség?

Figyelt kérdés

A szerelmemmel közös megegyezés alapján szakítottunk kb. 1,5hete.

(Azert nevezem a szerelmemnek,mert még mindig szeretem, s Ő volt az első igazi szerelmem, bár már húszas éveim elején járok, de lejebb már "exem"ként fogok írni Róla)

Tehát ma történt valami, amin eléggé felhúztam magam és nem tudok józan fejjel dönteni,hogy ez mi is lehet, szóval...írjatok véleményt. köszi :)

Az exemnek van egy haverja, a havernak pedig egy KISKORÚ lánya, akit az exem évek óta ismer, s a kislánynak az exem mindig is szerelme volt...

Nos, amikor együtt jártunk, a kislány tudta ezt. S bár sosem beszélgettek sem közösségi oldalon, sem telefonon, azért tudtam hogy a lánynak az én pasim a gyerekszerelme.

Ezt a párom is tudta, de sosem foglalkozott vele, azt mondta ne nevettessem magam, hisz kislány, ráadásul a haverja lánya, plusz Ő nem pedofil, meg egyáltalán..ez nevetséges.

Amikor együtt voltunk-most nyáron- a kislánynak volt bulija, amire mi is hivatalosak voltunk, de az exem nem akart menni, és finoman leépítette a kislányt, hogy inkább van VELEM és ne haragudjon, de nem tud menni.

Tehát az exem mindig kedves és barátságos és udvarias volt a lánnyal, de azért mint ez is mutatja-megtartotta a távolságot.

Ezért lepődtem meg azon, amit ma láttam a facen.

A lánynak pár napja volt a szülinapja, s az exem irt neki az üzenőfalára, hogy "Boldog születésnapot"-plusz egy pirulós mosolyt a végére.

Ennyi.

De eléggé felhúztam magam, hisz amikor együtt jártunk soha sem köszöntötte fel a lányt, és khmm... nem tudom ezt hová tenni.

Tekintve , hogy szétmentünk, és tudjuk hogy a lánynak Ő pedig bejön...szóval kikezdett a kislánnyal?

Vagy én látok rémeket, és semmi rossz nincs ebben, mert csak kedves akart lenni?

A dolog azért fura, mert a lány most volt 14éves.

Az exem pedig 32.

Ki mit gondol?

Előre jelzem: szexxel kapcsolatos és egyéb trágár véleményeket nem kérek.

Így is eléggé ideges és szomorú vagyok.

Köszönöm

2016. okt. 4. 22:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Azt irod az exed..tehat kozod nincs hozza hogy kivel mit csinal,ha meg ennyire bant vagy hianyzik kezdjétek ujra.
2016. okt. 4. 23:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is simán a barát lányának egy gesztus.

Amit írsz, az meg nem igaz törvény szerint. 14 éves lánnyal, akár 70 éves is szexelhet, nem pedofil, törvényileg elfogadott. Más kérdés, az erkölcsi megítélése.

2016. okt. 4. 23:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlreagálod. Nem hinném, hogy a pasidnak a barátja 14 éves lánya kellene, a barátja ki is herélné, ha szemet vetne rá, még akkor is, ha a kislánynak ő tetszik. Az, hogy felköszöntötte a születésnapján, nem sokat jelent. A kislánynak nyilván nagy öröm, de ebbe ne képzelj annál többet, mint amennyi valóban ott van.
2016. okt. 4. 23:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de egy 14 éves relatív még kislányra féltékenykedni nagyon gáz dolog szerintem.. Nincs semmi önbecsülésed? Az mondjuk nem derült ki, hogy te hány éves vagy, de ez nagyon gyerekes viselkedés a részedről, bármennyi idős is vagy.
2016. okt. 4. 23:42
 15/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszaitokat!

igazatok van, semmi közöm Hozzá :(

Próbáltuk újralkezdeni, de sajnos előjöttek ugyanazon problémák.

Nekünk mostmár külön kell lennünk, igaz a szívem az Övé, de ez van.

Szép estét nektek

2016. okt. 4. 23:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Egesz kapcsolat alatt feltekeny voltal egy 14 eves kislanyra... emlekszem a korabbi kerdeseidre. Most mar eleg lesz, mert ez agyrem. Agyrem, bar a torveny nem bunteti, de ha te egy szmajli irasabol mar ezen gondolkodsz, az betegebb mint az egesz szitu lenne koztuk.
2016. okt. 5. 04:42
 17/17 anonim ***** válasza:
49%

Háhá, szopóroller van, jövőbeli Macskás néni :D

Remélem most, hogy végre megszabadult tőled ez a szerencsétlen, minket is megkímélsz magadtóé és eltakarodsz az oldalról. Elmebeteg pcsa.

2016. okt. 5. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!