Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulfutott telefonbeszelgetesek, pikans kepek kuldozgetese is
megcsalas mar?
Ne mán 20-as...Csak nem egy frusztrált,boldogtalan nőcit tisztelhetek akkor a személyedben? Így mondjuk már tökéletesen érthető a feneketlen gyűlöleted szerény személyemet illetően...(Vagy inkább a tied is,mert ahogy elnézem,vagytok ma itt náhányan ilyenek ezen a portálon...)De ha így áll a dolog,akkor foglalkozz inkább A SAJÁT ÉLETED RENDBETÉTELÉVEL ne pedig azzal,hogy én mit csinálok,vagy mit nem...Egyrészt azért, mert az ÉN ÉLETEM AZ ÉN ÉLETEM,másrészt pedig én sem akarom megmondani NEKED,hogy mit szabad csinálnod és mit nem...Max. csak MEGCSALÁSNAK értelmezem azt,ha FÉRJES NŐKÉNT bizalmas netkapcsolatot ápolsz más férfiakkal is...Magamat viszont FÉRFIKÉNT hűséges férjnek tartom továbbra is,akárhogyan is őrjöngöl,meg hőbörgöl itt nekem...Ennyi...
2016. okt. 2. 11:46
22/38 A kérdező kommentje:
Nem tud kielegiteni azalatt a 3 perc alatt, mig elmegy....
Kérdező...Ha nem illetek össze szexuálisan a barátoddal,akkor MI A JÓISTENNEK VAGY MÉG MINDIG VELE? Ezt sehogyse értem...
2016. okt. 2. 12:04
21#
Amellett,hogy rendkívul nagykepu vagy még hülye is! Csak nem veszed észre!
Te hutlennek tartanal ha neten flortolgetnék a parom mellett,én pedig téged tartalak annak mert a feleseged mellett flortolgetsz a neten. Errol ennyit!
Nem vagyok frusztralt csak idegesít a lekezelő stílusod.
Ha már ennyire okoska vagy akkor magyarázd mar el,hogy miért szabad azt neked amit a feleségednek nem??! Nem magyarázat a "nekem péniszem van" szöveg! Az nem jelent semmit!
Te lennél a legjobban felháborodva ha a feleseged pl. a melleirol kuldozgetne kepet egy ferfinak! Pedig jogosan tenné!
2016. okt. 2. 12:56
25/38 A kérdező kommentje:
Egy evtizede vagyunk hazasok.... Nem akar valni...a gyerekemmel fenyeget, hogy elveszi....
Így már érthetőbb. Viszont ez akkor sem a jó megoldás. Ha nem lehet megbeszélni vele, akkor marad a válás. Az ő akarata ellenére is el lehet válni!
2016. okt. 2. 13:40
Mondjuk az ő oldalát is hallani kéne, mert tapasztalat, hogy kettőn szokott állni a dolog.
2016. okt. 2. 13:42
28/38 A kérdező kommentje:
Az o allaspontja az, hogy azert megy el hamar, mert keves a szex. De kinek van kedve allandoan felhuzva elaludni?? Akkor inkabb brle sem kezdek...
Kérdező! Nem olyan könnyű ám elvenni egy gyereket az anyjától. Nehogy azt hidd! Nyomós ok kell. Példaul nincs háza,munkahelye,drogozik stb stb.
De az egyenesen undorito,hogy ezzel fenyeget!
Plusz az is,hogy rád akarja kenni,hogy 3 perc alatt elsül.
2016. okt. 2. 14:05
Kérdező...Kicsit zavaros ez az egész ügy,de azis lehet hogy ez a hatvanvalahányszázalékos jóasszony teljesen elterelte már a figyelmemet a hü.lyeségeivel az eredeti témárol,de akkor most mi is veled a helyzet? Van egy férjed/élettársad,aki nem tud kielégíteni,és ezért "virtuális szeretőt" kerestél,hogy így elégítsd ki magad? Jól látom a lényeget? Ha igen,akkor ez már nagyon komoly ügy...És annyira közel áll a megcsaláshoz,hogy már gyakorlatilag mindegy is lenne,ha már ÉLŐBEN IS MEGCSALNÁD a férjedet/élettársadat...Nemis értem azt,hogy ez esetben miért is elégedel meg a "virtuális megcsalással"? Már oly mindegy lenne a dolog...
2016. okt. 2. 14:37
További kérdések: