Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy derítsem ki, hogy van-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derítsem ki, hogy van-e valaki más a képben?

Figyelt kérdés

A párom elég furcsán viselkedik.

Mikor összejöttünk, volt még talonban előttem pár lány, akiket szép lassan épített le. Nem egyszer előfordult, hogy ott facebookozott velük mellettem, miközben filmeztünk EGYÜTT. Közöltem, hogy vagy változtat, vagy szevasz...változtatott.

Viszont mostanában megint nagyon sokat facebookozik. Kollégista, csak este tudunk levelezni hétköznap. Közölte, hogy csak azért telepíti a messengert a telefonjára, hogy tudjon velem beszélni.

Felmegyek este, 10 percenként ír vissza, és miután elköszön tőlem, még fent van vagy 30 percig.

Ha velem van, előttem sose mer belépni a facebookjába. Ha megkérem, hogy mutassa meg, felháborodik. Kb. 20 percenként fent van, ha velem tölti a napját, akkoris.

Nem tudom a jelszavát.

Hogy tudnám kideríteni, hogy van-e valaki a képben?

A gépen sose lép ki a facebookból, csak bezárja, így el van mentve a jelszava...de amíg ő kimegy, kockázatos, emrt ha meglátja, hogy ott ülök és lebukok, végem.

Nem akarja kitenni, hogy kapcsolatban vagyunk. Mondom meértem, csak mondja meg az okát...mire közli, hogy mert ő nem nagyon rakosgat ki semmit facebookra(kivéve magáról képeket :D)

Olvastam ma egy hasonló kérdést, aminél a facebook volt a téma...és ott írták, hogy valószínűleg csajozik a csávója a lánynak.

Mit tegyek? Attól félek, én is ebbe a helyzetbe kerültem.

1 éves kapcsolat.

2016. szept. 23. 15:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A másik kérdésnél egyszerűen hülye a pasi, a barátodnál viszont 100%, hogy van egy harmadik személy a történetben.
2016. szept. 23. 15:30
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Ne rettegj ! Ha van valaki más azt úgyis megfogod tudni. Előre azért nem szabad rémeket látni.
2016. szept. 23. 15:32
 3/12 A kérdező kommentje:

Heraclius, köszönöm a válaszodat.

És szerinted hogy tudnám lebuktatni?

Nyilván nem akarok egy olyan kapcsolatban lenni, ahol megcsalnak...picit bűntudatom van, hogy nincs bizalmam felé, de ezek alapján szerintem jogos egy kicsit.

Amennyiben megcsal, én nem akarok vele lenni, dehát nem tudom hogy derítsem ki...próbáljam meg ezt a gyors belépést, amíg kint van?

2016. szept. 23. 15:34
 4/12 A kérdező kommentje:

2. válaszoló, köszönöm.

Csak az a gondolat nyomaszt, hogy ha MÁR MOST van valaki, akkor én inkább szomorúan, de továbblépnék. Fiatal vagyok, ezek a legszebb éveim, legalábbis minden jó most, nem akarok egy hiszékeny liba lenni akit átvertek. Egyszer már az exem átvert, nem akarom, hogy megint átéljem.

2016. szept. 23. 15:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Tök egyszerű, megkérdezed. Egy éves kapcsolatnál már szerintem nem kéne titkolózgatni.
2016. szept. 23. 15:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Etess vele hashajtot. Amig kint tronol addig le tudod csekkolni a gepet.
2016. szept. 23. 15:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Attól,hogy van magán szférája még nem biztos,hogy csalfa .
2016. szept. 23. 15:38
 8/12 A kérdező kommentje:

3. válaszoló.

Hiába kérdezném, nem vallaná be. Még előttem lefeküdt egy csajjal, és a csajt megismertem, elmesélte a lány a dolgot. A Párom meg letagadta, majd rá egy hónapra vallotta be, hogy igen igaz, csak félt, hogy elveszít(ekkor még nem jártunk).

Szóval ha akar, hazudik, csak én ezt betudtam annak, hogy imád, szeret, tetszem neki.

4. válaszoló: jó is lenne, csak nem akarok neki testileg gondot okozni. :D

Már voltam mellette, mikor hasmenés gyötörte, szegény nagyon kivolt, nem akarom, hogy így szenvedjen. :D

2016. szept. 23. 15:40
 9/12 A kérdező kommentje:

5. válaszoló, szintén köszönöm.

A magánszférával nincs bajom. Azzal van a bajom, hogy amikor hétvégén együtt vagyunk, programot csinálunk, akkor is telefonozik. Amikor szóvá teszem pedig azt mondja, hogy miért zavar engem, hogy beszélget a barátaival...mondom mert talán VELEM vagy?

Nem vagyok ellenére annak sem, hogy haverozzon/zunk, de ha beszélek hozzá és facebookozik, az bizony zavaró, nem magánszféra.

2016. szept. 23. 15:41
 10/12 anonim ***** válasza:
De ha aztan kiderulne hogy megcsal akkor megerdemelte a hasmenest! :D
2016. szept. 23. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.