Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nős férfiak! Hogy tudtok úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak! Hogy tudtok úgy hazamenni a feleségetekhez mintha semmi nem történt volna, miután megcsaltátok?

Figyelt kérdés
2016. szept. 19. 22:10
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
57%

Én azt látom, hogy az a monogámia, ami valóban belülről jön és nem egy etikai/társadalmi "beépített program", valójában nagyon keveseknek sajátja. Éppen ezért elítélni a természetet nem biztos, hogy értelme van.

És azt is látom magam körül, hogy a birtoklásnak, féltékenységnek, a másik feletti kontrollnak semmi köze a szeretethez/szerelemhez.

Egy érett, egyenrangú kapcsolat szerintem nem a fentiekre épül, hanem az őszinteségre, a szabadságra és az egymásra való minőségi figyelemre, ami semmiképpen nem az elszámoltatást jelenti.

A szexualitás pedig mindenkinek kicsit mást jelent. Volt, aki azt írta, olyan ez mint az edzés. Más az önkifejezést látja benne, megint más a kapcsolatteremtést, a szeretet kifejezését, az intimitást... a rutint... a feszültségoldást... a bűnös élvezetet... a szükséges rosszat... stb.

Nem vagyunk egyformák.

Csak jó lenne minél többet, ítélkezés nélkül beszélgetni mindezekről otthon.És akkor talán kevesebb lenne az elválás.

2016. szept. 21. 08:41
 22/33 masa54 válasza:
51%
Szégyenkezve.Én szeretem a feleségem,de már megtörtént a dolog.De egy nőnek úgysem lehetne elmagyarázni,hogy ez annyit jelent mintha meginnék egy pohár sört.(csak úgy kettőnk között,ha van egy jó nő,és alkalom,és valószínűleg nem derül ki akkor kevés férfi tud ellenállni)sajnos.
2016. szept. 22. 16:40
 23/33 anonim ***** válasza:
26%
Szegyeld el magad akkor is igy gondolnad ha a feleseged is megcsalna teged?!
2016. szept. 22. 17:02
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudom leírni,hogy viselkedett a férjem.Még csak 2-3 hetes volt a viszony, de szinte minden este leült a konyhában,és megivott egy üveg bort.Hiába kérdeztem,mi baja,segíthetek-e,annyi volt a válasz, hagyjál békén,és bezárkózott az egyik szobába.Aztán gyanús volt,hogy egyik éjjel észrevettem,hogy messengeren beszélget, s ahogy felébredtem,hirtelen kikapcsolta a telefont.Ezek után már nem éreztem bűnnek,hogy belenézek a telefonjába.Senkinek nem kívánom azt a fájdalmat :(
2016. szept. 22. 21:38
 25/33 Tóth Károlyka ***** válasza:
17%
Ha ügyes az ember, simán.
2016. szept. 24. 10:21
 26/33 anonim ***** válasza:
Nehezen. Csak sajnos gyáva voltam előbb kilépni a kapcsolatból, és csak utána új kapcsolatot kezdeni. De nehéz volt hazamenni. Minden nap, de azokon a napokon különösen.
2016. szept. 24. 16:22
 27/33 anonim ***** válasza:
Utolsô!A pårod jött rå? Tart azzal a nővel a kapcsolatod, akivel csaltad?
2016. szept. 25. 18:36
 28/33 anonim ***** válasza:
64%

Úgy hogy a férj már évtizedek óta nem alszik a feleséggel egy ágyban. A gyerekek már rég nincsenek otthon mert felnőttek. A férfi bár minden nap hazamegy de nem együtt él a feleségével csak egymás mellett. Házon kívül diszkréten éli mindkét fél a privát életét. Bár otthon már nem érnek egymáshoz sosem úgy, de a családi ügyeket normális hangnemben képesek megbeszélni, kommunikálni az adott problémákról.

Az ilyen házasságok alapja 2 kompromisszmsképes felnőtt ember.

2016. szept. 26. 12:31
 29/33 anonim ***** válasza:
27-es: Jótét lelkek elmesélték a páromnak. Nem tart már a kapcsolat azzal a lánnyal sem, gyáva volt felvállalni. Most egyedül vagyok, de nem mentem vissza. Sajnos nem azért ment tönkre a házasságom, mert lett valakim, hanem fordítva, de ezt a párom nem tudja vagy nem akarja belátni.
2016. szept. 26. 17:15
 30/33 anonim ***** válasza:

#29 Ezt a nők nem is akarják tudomásul venni. Szerintük, mindig, mindenért a férfi a hibás.

Persze tisztelet a kivételnek. Szóljon aki látott egyet.

2016. szept. 26. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!