Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak! Hogy tudtok úgy hazamenni a feleségetekhez mintha semmi nem történt volna, miután megcsaltátok?
Pasi is ! Nő is undorító! Hacsak meg nem beszélt nyílt kapcsolat ..!! Szerintem. !!!
Egyébként van aki simán, mintha csak dolgozott volna, aztán az asszonyt is meghúzza!
Van aki simán, de az asszonnyal már nem kívánja.
És van, aki fura, kapkodó, ingerült , rideg lesz.
A környezetemben látottak alapján!
Majd ha benne leszel, akkor majd megérted.
Tudom, hiába mondom, de nem mindig a férfi a hibás. Persze ezt soha egy nő sem látja be. Előfordul, de ha a felesége mindent elkövet, hogy megcsalják, akkor a férj kénytelen megtenni.
Le lehet pontozni, szólni, nem reagálok rá.
úgy,hogy nem érzelmi alapon vagy valami hiányában dugok félre.
hanem kiélvezkedem magam,utána virulok magamban fél órát,aztán el is felejtem.
és lelépni?
ez is butaság.
nem építek ki érzelmi kapcsolatot,mert nem vágyom ilyesmire,a hátam közepére sem kívánok ilyet.
olyasmi ez mint az edzés vagy a sörözés,a kikapcsolódás egy formája.
attól hogy eljárok edzeni még nem akarok a konditerembe költözni.
Szégyeld a -*-*-*t...
Miért tetted? Mi féle férre lépés?
Amúgy az asszonykád megad mindent neked, szeret?
Nah ezért járok kedvébe a pasimak, s ha nincs is kedvem szexhez, szoktam neki mondani, de orálisan megoldom.
Persze tudom, nem fog elhagyni/megcsalni, hacsak én nem leszek nagyobb házisárkány xD.
Kíváncsi vagyok mennyi kommunikáció van köztetek s mekkora nyitotság.
Mi szinte mindent megdumálunk pl egy kényelmes fürdőzés mellett. Szextől kezdve a munkáig mindent.
Az olyan meg undorító embertelen aki csak "lazán" hazamegy. Remélem az olyannak a felesége is igénybe vesz mást a háta mögött s ge€!s szájjal csókolja meg az illetőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!