Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nős férfiak! Hogy tudtok úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak! Hogy tudtok úgy hazamenni a feleségetekhez mintha semmi nem történt volna, miután megcsaltátok?

Figyelt kérdés
2016. szept. 19. 22:10
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Végre valaki normális,10-es.
2016. szept. 19. 22:32
 12/33 anonim ***** válasza:
78%

Pasi is ! Nő is undorító! Hacsak meg nem beszélt nyílt kapcsolat ..!! Szerintem. !!!

Egyébként van aki simán, mintha csak dolgozott volna, aztán az asszonyt is meghúzza!

Van aki simán, de az asszonnyal már nem kívánja.

És van, aki fura, kapkodó, ingerült , rideg lesz.

A környezetemben látottak alapján!

2016. szept. 19. 22:32
 13/33 anonim ***** válasza:
58%
Az enyém az lazán hazament, szemrebbenés nélkül. Hogy lebukott-e végül valaha, azt nem tudom, de szinte biztos vagyok benne, hogy sejtette a neje. Mikor megismerkedtünk, akkor elég rossz passzban volt, aztán egyre jobban kezdte összeszedni magát. Amiért a felesége hónapokon át könyörgött, nekem első szóra megtette és ilyenek. Gondolom, hogy feltűnt a feleségének, hogy ezzel egy időben egyre többször marad ki, sokat túlórázik stb. Hétvégente persze minta férj és minta apa volt.
2016. szept. 19. 22:35
 14/33 A kérdező kommentje:
Miért nem lépnek le?Vagy úgy már nem lenne izgalmas?És mi lesz ha kiderül?
2016. szept. 19. 22:43
 15/33 anonim ***** válasza:
85%
Gyerekek, közös hitel, közös vagyon, millió okuk van. Leginkább azért nem, mert gyávák.
2016. szept. 19. 22:48
 16/33 A kérdező kommentje:
Az a durva hogy partnert is találnak hozzá elég könnyen.
2016. szept. 19. 23:09
 17/33 anonim ***** válasza:
63%

Majd ha benne leszel, akkor majd megérted.

Tudom, hiába mondom, de nem mindig a férfi a hibás. Persze ezt soha egy nő sem látja be. Előfordul, de ha a felesége mindent elkövet, hogy megcsalják, akkor a férj kénytelen megtenni.

Le lehet pontozni, szólni, nem reagálok rá.

2016. szept. 20. 00:07
 18/33 anonim ***** válasza:
33%

úgy,hogy nem érzelmi alapon vagy valami hiányában dugok félre.

hanem kiélvezkedem magam,utána virulok magamban fél órát,aztán el is felejtem.

és lelépni?

ez is butaság.

nem építek ki érzelmi kapcsolatot,mert nem vágyom ilyesmire,a hátam közepére sem kívánok ilyet.

olyasmi ez mint az edzés vagy a sörözés,a kikapcsolódás egy formája.

attól hogy eljárok edzeni még nem akarok a konditerembe költözni.

2016. szept. 20. 00:45
 19/33 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam hogy mindig a férfi a hibás.Utolsó,ez valamiféle bosszú,vagy kényszerítettek a házasságra?
2016. szept. 20. 01:00
 20/33 anonim ***** válasza:
58%

Szégyeld a -*-*-*t...

Miért tetted? Mi féle férre lépés?

Amúgy az asszonykád megad mindent neked, szeret?

Nah ezért járok kedvébe a pasimak, s ha nincs is kedvem szexhez, szoktam neki mondani, de orálisan megoldom.

Persze tudom, nem fog elhagyni/megcsalni, hacsak én nem leszek nagyobb házisárkány xD.

Kíváncsi vagyok mennyi kommunikáció van köztetek s mekkora nyitotság.

Mi szinte mindent megdumálunk pl egy kényelmes fürdőzés mellett. Szextől kezdve a munkáig mindent.

Az olyan meg undorító embertelen aki csak "lazán" hazamegy. Remélem az olyannak a felesége is igénybe vesz mást a háta mögött s ge€!s szájjal csókolja meg az illetőt :D

2016. szept. 20. 01:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!