Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
47N és 32F. Férjétől elvált miattam, de gyanítható h. még visszajárhozzá, többen állítják h. más férfival is volt mióta velem van, sőt. Csak a szex érdekli, szerintem csak a fiatalságom miatt van velem, ő állítja h. hű Elhagyjam? Az a baj h. szeretem
10-es, szerinted egy 50 felé járó nőnek mire kell egy pasi?:D Ha akart családot, gyereket, már van neki, az egzisztenciáját is felépítette, ha karrierista, már elérte, amit akart, pénze is van, hogy karbantartsa magát. Túl egy hosszú kapcsolaton ritka, hogy arra vágyna, hogy megint alkalmazkodjon valakihez.:-)
Tudom, te még el sem tudod képzelni, hogy létezik a szellemi és anyagi függetlenségnek az a foka, amikor a nő válogat, nem kell tekintettel lennie senkire és semmire, de talán majd te is eljutsz egyszer idáig.:D
Nem gondoltal arra, h a visszautasitott hapsik korulottetek mind a vesztet akarjak es azert mondjsk, h lefekszik melletted massal?
Iratkeres: nem biztos, h egymashoz nyulnak. Vedd a faradtsagot es menj vele egyszer es beszelgessetek harmasbsn. Figyeld a viselkedesuket. Az allasukat. Kihez all kozelebb, testbeszed. Hozzaer -e a pasi vagy a bnod az exehez?? H beszelnek egymassal? Flortolnek vagy ellenseges? Kozombos?
"Tudom, te még el sem tudod képzelni, hogy létezik a szellemi és anyagi függetlenségnek az a foka"
Áhá! Anyagi függetlenség...
A (volt) férjről lehúzott pénz stb stb. valóban nagyobb anyagi függetlenséget ad. Gondolj bele mennyi pénze lehet az idős nőnek! :) Rögtön gondoltam, hogy a pénz a vonzó rajtuk úgy 60-70%-ban. Nem is a löttyedt bőrük.
Cirka alig husz,harminc eved alatt biztos te is megtapasztaltad már az anyagi fuggetlenséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!